در تهیه غذا آتیسا از بهترین مواد اولیه به منظور تهیه و توزیع غذا برای سازمان ها و ارگان های دولتی و خصوصی استفاده می شود در این صفحه می توانید محتویات مربوط به سالاد اندونزی را مشاهده کنید.سالاد اندونزی یکی از معروفترین و خوشمزهترین سالادهای کشور اندونزی است و به خاطر طعم خوبی که دارد، در سراسر جهان شناخته شده است. این سالاد خوش طعم، در ایران هم طرفداران زیادی دارد و در اکثر رستورانها سرو میشود. سالاد اندونزی را میتوان بهعنوان یک پیشغذای کامل مصرف کرد.سالاد (به فرانسوی: Salade) غذایی است که پیش از غذا به عنوان پیشغذا، پس از غذای اصلی به عنوان یک وعدهٔ مجزا، همراه با غذای اصلی، یا خود به عنوان یک وعدهٔ غذای اصلی مصرف میشود. واژهٔ (Salad) در زبان فرانسوی از کلمهای لاتین با عنوان (Salata) به معنی شور و نمکی و نمک اندود شده ریشه میگیرد.در بیش از دو هزار سال پیش، ایرانیها بر روی سبزیجات از جمله کاهو، روغن و سرکه میریختند و آن را میل میکردند، که از طریق جنگهای ایران و روم این رسم به اروپا رفته و در آنجا دچار تحولات و تغییراتی شد. در آغاز قرن بیستم و دنیای صنعتی و روند مصرف غذاهای آماده، سالاد نیز به همین ترتیب وارد سبد غذایی گردید، هرچند در ابتدا این کار در آمریکا آغاز شد ولیکن امروزه در سراسر جهان، سالاد به صورت تجاری در سوپرمارکتها به فروش میرسد. با جا افتادن این نوع غذا در میان عامه مردم اکنون حتی در برخی رستورانها و هتلها، جایی به نام سالاد بار (salad bar) دارند که در آن انواع سالاد برای سرو کردن عرضه میشود.