وبلاگ

حبوبات: پروتئین گیاهی بزرگ

حبوبات: پروتئین گیاهی بزرگ : با توجه به تمرکز زیاد روی پروتئین گیاهی به عنوان جایگزینی پایدار برای گوشت، غذاهایی مانند کینوا داغ تر از همیشه هستند. اما منبع پروتئین دیگری نیز وجود دارد که احتمالاً در انبار شما وجود دارد، که حتی پروتئین بیشتری دارد، ردپای کربن پایینی دارد و برای هر وعده سکه هزینه دارد. این گروهی از غذاها به نام “حبوبات”.

حبوبات شامل چهار محصول است که احتمالاً به خوبی با آنها آشنا هستید: لوبیا خشک (مانند سیاه، چیتی و کلیوی)، نخود خشک (مانند لوبیا و چشم سیاه)، نخود (همچنین به آن لوبیا گاربانزو نیز می گویند)، و عدس (مانند سبز، قهوه ای و قرمز). آنها به صورت خشک برداشت می شوند و به صورت خشک یا کنسرو فروخته می شوند. آخرین دستورالعمل های غذایی برای آمریکایی ها برای اولین بار حبوبات را تعریف کردند، و آنها منحصر به فرد هستند زیرا آنها به عنوان یک سبزیجات یا منبع پروتئین در بشقاب شما به حساب می آیند.

از نظر تغذیه ای، ضرب و شتم حبوبات به عنوان یک پروتئین گیاهی سخت است. یک وعده نصف فنجان نسبت به یک موز کوچک پتاسیم، چهار برابر فیبر بیشتر از برنج قهوه‌ای، آهن بیشتری نسبت به یک وعده 3 اونس استیک کناری و دو برابر پروتئین کینوا دارد. همه برای هر وعده حدود 10 سنت (در مقابل تقریبا 1.50 دلار در هر وعده برای گوشت گاو).

در اطراف حبوبات نیز وزوز افزایش می یابد زیرا آنها محصولی پایدار هستند. آنها نسبت به بسیاری از محصولات دیگر به آب کمتری برای رشد نیاز دارند. آنها همچنین نیتروژن را از هوا گرفته و در خاک ثابت می کنند و به طور طبیعی مواد مغذی را به خاک باز می گرداند و نیاز به کودهای نیتروژنی را کاهش می دهد. همچنین احتمال هدر رفتن آنها کمتر است زیرا سال ها در قفسه ها، خشک شده یا کنسرو شده باقی می مانند. (در اینجا یک آغازگر سریع برای پختن نخود، لوبیا و عدس خشک آمده است.)

حبوبات: پروتئین گیاهی بزرگ

متأسفانه، اکثر آمریکایی ها اغلب حبوبات نمی خورند. دستورالعمل های غذایی حداقل 1 1/2 فنجان در هفته را در یک رژیم غذایی معمولی توصیه می کند و بیشتر بزرگسالان کمتر از یک فنجان مصرف می کنند. در اینجا چند راه آسان برای خوردن بیشتر آنها وجود دارد:

هنگام تهیه فیلینگ تاکو، گوشت چرخ کرده را با لوبیا سیاه له شده یا بوقلمون چرخ کرده با نخود بمالید.
هنگام تهیه کوفته و سس گوشت، عدس پخته شده را با گوشت چرخ کرده ترکیب کنید (نکته: اگر عدس‌های احتیاط مصرف می‌کنید، عدس‌های قرمز هنگام پختن حل می‌شوند در حالی که رنگ سبز و قهوه‌ای شکل خود را حفظ می‌کنند).
نخود کنسرو شده را تفت دهید (آنها را با ادویه تاکو یا کاری مزه دار کنید) تا روی سالاد بپاشید، در کاسه های برنج و سبزیجات سرو کنید یا به عنوان یک میان وعده ترد بخورید.
1/2 فنجان لوبیا کانلینی پخته شده را در یک اسموتی مخلوط کنید تا غلیظ و پروتئین تقویت شود
لوبیا را به سوپ های خانگی و چیلی اضافه کنید.
نخود پخته شده را به صورت پوره در هوموس (در اینجا دستور العمل آسان من است) و با نان پیتا و سبزیجات خام سرو کنید.
مایع کنسرو نخود بدون نمک (به نام آکوافابا) را با همزن دستی چند دقیقه بزنید و در حین هم زدن چند قاشق غذاخوری شکر به آن اضافه کنید تا یک رویه وگان کف دار درست شود. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه پودینگ برنج
طرز تهیه پودینگ برنج
طرز تهیه پودینگ برنج : این پودینگ برنج کلاسیک را درست...
طرز تهیه پودینگ نان
طرز تهیه پودینگ نان
طرز تهیه پودینگ نان : این پودینگ بی انتها را درست کنید،...
پودینگ تافی چسبناک وگان
پودینگ تافی چسبناک وگان
پودینگ تافی چسبناک وگان : این پودینگ تافی چسبنده وگان...
موس شکلاتی وگان
طرز تهیه موس شکلاتی وگان
طرز تهیه موس شکلاتی وگان : این موس شکلاتی وگان را امتحان...
طرز تهیه سوپ گل کلم خامه ای
طرز تهیه سوپ گل کلم خامه ای
طرز تهیه سوپ گل کلم خامه ای : این سوپ گل کلم را درست...
طرز تهیه سوپ عدس
طرز تهیه سوپ عدس
طرز تهیه سوپ عدس : این سوپ عدس تند را درست کنید، سپس...
طرز تهیه سوپ پیاز
طرز تهیه سوپ پیاز
طرز تهیه سوپ پیاز : این سوپ پیاز کلاسیک فرانسوی را...
طرز تهیه سوپ کلم
طرز تهیه سوپ کلم
طرز تهیه سوپ کلم : سوپ کلم ما را امتحان کنید، سپس سوپ...
طرز تهیه سوپ تره فرنگی و سیب زمینی
طرز تهیه سوپ تره فرنگی و سیب زمینی
طرز تهیه سوپ تره فرنگی و سیب زمینی : دستور العمل کلاسیک...
طرز تهیه سوپ قارچ و خامه
طرز تهیه سوپ سبزیجات
طرز تهیه سوپ سبزیجات : سوپ سبزی ما را امتحان کنید،...