وبلاگ

طرز تهیه سوپ کلم

طرز تهیه سوپ کلم : سوپ کلم ما را امتحان کنید، سپس سوپ کرفس، سوپ سوئدی کاری شده، سوپ گل کلم و دستور العمل های سوپ آسان دیگر را بررسی کنید. آیا می دانستید که کلم به هضم غذا کمک می کند؟ به علاوه سرشار از ویتامین C است و ممکن است التهاب را کنترل کند.

نحوه نگهداری سوپ کلم: می توان آن را منجمد کرد اما بهتر است به صورت تازه یا چند روز پس از تهیه آن سرو شود. در جعبه تاپرور در بسته در یخچال تا سه روز نگهداری شود. طرز سرو سوپ کلم: گرم را با کروتون های روغن زیتون سبوس دار سرو کنید. سوپ در نان خیس می شود که بافتی دوست داشتنی ایجاد می کند.

میشه از قبل درست کرد؟ می توانید از قبل درست کنید و تا سه روز در یخچال نگهداری کنید. این دستور سوپ را نیز می توان قسمتی و فریز کرد. قبل از گرم کردن مجدد ذوب کنید.

دستور پخت سوپ کلم

مواد تشکیل دهنده

  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 100 گرم کرفس، ریز خرد شده
  • تره فرنگی 100 گرم خرد شده
  • 2 عدد موسیر بلند، ریز خرد شده
  • 3 شاخه آویشن، برگ های خرد شده
  • 2 حبه سیر، خرد شده
  • 200 گرم گوجه فرنگی رسیده، تقریباً خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 1.2 لیتر آب سبزیجات (وگان)
  • 2 هویج، پوست کنده و به ضخامت ½ سانتی متر برش دهید
  • 350 گرم کلم ساواوی، تقریباً به قطعات 3 سانتی متری خرد شده است
  • 15 گرم شوید تازه، ریز خرد شده
  • آب ½ لیمو، به اضافه قاچ برای سرو

طرز تهیه سوپ کلم

طرز تهیه سوپ کلم

مرحله 1

روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. کرفس، تره فرنگی، موسیر و آویشن را به تابه اضافه کنید، سپس به مدت 5-6 دقیقه بپزید و هر از گاهی هم بزنید تا نرم شوند. سیر را اضافه کنید و 1 دقیقه به پخت ادامه دهید.

مرحله 2

گوجه فرنگی ها را به تابه اضافه کنید، 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا کمی خرد شوند، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و 1 دقیقه به پخت ادامه دهید.

مرحله 3

مایه را بریزید، هم بزنید و هویج را اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد، سپس حرارت را مجدداً ملایم کنید. به مدت 5 دقیقه بجوشانید.

مرحله 4

کلم خرد شده را اضافه کنید و 6 تا 8 دقیقه تفت دهید تا نرم شود.

مرحله 5

نصف شوید خرد شده، کمی لیموترش را با هم مخلوط کرده و مزه دار کنید.

مرحله 6

داخل کاسه ها ریخته، با تکه های لیمو سرو کنید و روی باقی مانده شوید بپاشید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه کرما کاتالانا
طرز تهیه کرما کاتالانا
طرز تهیه کرما کاتالانا : این دستور تهیه کرم کاتالانا...
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین
طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین : این دستور...
طرز تهیه چورو با سس شکلات داغ
طرز تهیه چورو با سس شکلات داغ
طرز تهیه چورو با سس شکلات داغ : به دنبال دستور پخت...
طرز تهیه دسر توریجاس اسپانیایی
طرز تهیه دسر توریجاس اسپانیایی
طرز تهیه دسر توریجاس اسپانیایی : از این توریها برای...
طرز تهیه پودینگ برنج
طرز تهیه پودینگ برنج
طرز تهیه پودینگ برنج : این پودینگ برنج کلاسیک را درست...
طرز تهیه پودینگ نان
طرز تهیه پودینگ نان
طرز تهیه پودینگ نان : این پودینگ بی انتها را درست کنید،...
پودینگ تافی چسبناک وگان
پودینگ تافی چسبناک وگان
پودینگ تافی چسبناک وگان : این پودینگ تافی چسبنده وگان...
موس شکلاتی وگان
طرز تهیه موس شکلاتی وگان
طرز تهیه موس شکلاتی وگان : این موس شکلاتی وگان را امتحان...
طرز تهیه سوپ گل کلم خامه ای
طرز تهیه سوپ گل کلم خامه ای
طرز تهیه سوپ گل کلم خامه ای : این سوپ گل کلم را درست...
طرز تهیه سوپ عدس
طرز تهیه سوپ عدس
طرز تهیه سوپ عدس : این سوپ عدس تند را درست کنید، سپس...