وبلاگ

تقویت کننده های ایمنی برای سلامتی

تقویت کننده های ایمنی برای سلامتی : اکنون بیش از هر زمان دیگری، برای سیستم ایمنی بدن شما مهم است که در طول همه‌گیری کووید-19، به‌ویژه زمانی که گونه‌های جدیدی مانند نوع دلتا ظاهر می‌شوند، در بهترین حالت باقی بماند. یکی از بهترین راه‌ها برای حفظ سلامتی، حفظ یک رژیم غذایی مغذی است. تیانا کری، متخصص تغذیه در دانشگاه کالیفرنیا دیویس، غذاهایی را به اشتراک می گذارد که می توانند به تقویت سیستم ایمنی شما کمک کنند.

ویتامین A (بتا کاروتن)

این ویتامین به سلامت روده ها و سیستم تنفسی شما کمک می کند. غذاهای غنی از ویتامین A عبارتند از هویج، سیب زمینی شیرین، اسفناج، بروکلی و فلفل دلمه ای قرمز.

ویتامین سی

ویتامین C به تحریک تشکیل آنتی بادی ها کمک می کند. مرکبات، توت فرنگی، فلفل دلمه ای قرمز و کیوی همگی سرشار از ویتامین C هستند.

تقویت کننده های ایمنی برای سلامتی

ویتامین E

این ماده مغذی با عمل به عنوان یک آنتی اکسیدان باعث خنثی شدن رادیکال های آزاد می شود. غذاهای سرشار از ویتامین E شامل روغن های گیاهی، آجیل، دانه ها و آووکادو است.

فلز روی

بسیاری از آنزیم های وابسته به روی در بدن ما وجود دارد و کمبود آن با اختلال عملکرد سیستم ایمنی مرتبط است. غذاهای غنی از روی عبارتند از لوبیا، دانه ها، آجیل، گوشت، مرغ و غذاهای دریایی.

پروتئین

تقویت کننده های ایمنی برای سلامتی : آمینو اسیدهای خاص موجود در پروتئین برای عملکرد سلول های T ضروری هستند که سلول هایی هستند که از بدن در برابر عوامل بیماری زا محافظت می کنند. گوشت، مرغ، غذاهای دریایی، تخم مرغ، لوبیا، آجیل و دانه ها همه پروتئین زیادی دارند.

هر روز غذاهای تازه بخورید

میوه ها، سبزیجات، حبوبات (عدس، لوبیا و غیره)، آجیل و غلات کامل (مانند جو، گندم، برنج قهوه ای، سیب زمینی و سیب زمینی) و غذاهای حیوانی (مانند گوشت، ماهی، تخم مرغ و …) بخورید. شیر).
توصیه می شود 2 فنجان میوه (4 وعده)، 2.5 فنجان سبزیجات (5 وعده)، 180 گرم غلات و 160 گرم گوشت و لوبیا مصرف کنید. می توانید هفته ای 2-1 بار گوشت قرمز و 2-3 بار در هفته گوشت مرغ مصرف کنید.
به جای غذاهایی که قند، چربی یا نمک بالایی دارند، سبزیجات خام و میوه های تازه را برای میان وعده انتخاب کنید.
محصولات را بیش از حد نپزید زیرا این امر می تواند منجر به از دست رفتن مواد مغذی مهم شود.
اگر می خواهید سبزیجات و میوه های کنسرو شده یا خشک بخرید، به دنبال آنهایی باشید که نمک یا شکر اضافه ندارند.

نشان داده شده است که این مواد مغذی به سیستم ایمنی شما کمک می‌کنند تا کارآمدترین و مؤثرتر کار کند، اما مصرف بیش از حد آن می‌تواند مضر باشد. این مواد مغذی را در حد اعتدال مصرف کنید و زیاده روی نکنید. اگر بیش از حد هویج بخورید، ممکن است فقط نارنجی شوید! مثل همیشه برای جلوگیری از گسترش بیماری، دست های خود را مرتب بشویید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه پودینگ برنج
طرز تهیه پودینگ برنج
طرز تهیه پودینگ برنج : این پودینگ برنج کلاسیک را درست...
طرز تهیه پودینگ نان
طرز تهیه پودینگ نان
طرز تهیه پودینگ نان : این پودینگ بی انتها را درست کنید،...
پودینگ تافی چسبناک وگان
پودینگ تافی چسبناک وگان
پودینگ تافی چسبناک وگان : این پودینگ تافی چسبنده وگان...
موس شکلاتی وگان
طرز تهیه موس شکلاتی وگان
طرز تهیه موس شکلاتی وگان : این موس شکلاتی وگان را امتحان...
طرز تهیه سوپ گل کلم خامه ای
طرز تهیه سوپ گل کلم خامه ای
طرز تهیه سوپ گل کلم خامه ای : این سوپ گل کلم را درست...
طرز تهیه سوپ عدس
طرز تهیه سوپ عدس
طرز تهیه سوپ عدس : این سوپ عدس تند را درست کنید، سپس...
طرز تهیه سوپ پیاز
طرز تهیه سوپ پیاز
طرز تهیه سوپ پیاز : این سوپ پیاز کلاسیک فرانسوی را...
طرز تهیه سوپ کلم
طرز تهیه سوپ کلم
طرز تهیه سوپ کلم : سوپ کلم ما را امتحان کنید، سپس سوپ...
طرز تهیه سوپ تره فرنگی و سیب زمینی
طرز تهیه سوپ تره فرنگی و سیب زمینی
طرز تهیه سوپ تره فرنگی و سیب زمینی : دستور العمل کلاسیک...
طرز تهیه سوپ قارچ و خامه
طرز تهیه سوپ سبزیجات
طرز تهیه سوپ سبزیجات : سوپ سبزی ما را امتحان کنید،...