وبلاگ

صنایع غذایی

کترینگ آتیسا با ارائه بهترین غذاهای روز که شامل 66 مدل تنوع غذایی می گردد وارد صنایع غذایی شده است و مزیت رقابتی های بالا را برای خود ایجاد کرده تا بتواند تحولی را در صنایع غذا ایجاد کند با ما همراه باشید تا بیشتر با کترینگ آتیسا آشنا شوید.

صنایع غذایی چیست ؟

مجموعه صنایع  از آن دسته از مشاغلی است که مواد غذایی عرضه می کنند و در مجموع بخشی از صنعت غذا هستند. این صنعت از کسانی که کشاورزی می کنند تا کسانی که مواد غذایی بسته بندی شده را توزیع می کنند را شامل می شود. این شبکه گسترده شامل کسانی می شود که مواد غذایی را در تمام اشکال آن برای مصرف به بازار عرضه می کنند. صنایع غذایی شامل نوشیدنی ها یا توزیع آنها نمی شود.

شاید دوست داشته باشید این مطلب را نیز بررسی کنید کترینگ چیست ؟

صنایع غذایی آتیسا با استفاده از دستگاه های High tech سعی کرده تغییری در زمینه پخت و تهیه غذا داشته باشد.

صنایع غذایی

برخی از ویژگی های بارز آتیسا

  • استفاده از دستگا های high tech تهیه غذا
  • استفاده از هات باکس های تولید شده توسط همین برند
  • استفاده از ماشین های سفارشی شده به منظور حمل هات باکس
  • استفاده از مواد اولیه تازه در هر روز
  • توان تولید تا 10000 پرس در روز
  • سیستم سفارش آنلاین غذای سازمانی

آتیسا چه منو غذایی ارائه می کند ؟

برای به روز ماندن این مطلب می توانید از لینک زیر به منوی غذایی آتیسا دسترسی پیدا کنید ارائه منوی غذایی متنوع شاید کار سختی باشد آتیسا این کار را نیز انجام داده است.

منوی آتیسا

داستان هات باکس آتیسا بسیار طولانی است ! 😊

از آنجا که برند آتیسا ضعف هات باکس را در ایران احساس کرد سعی کرد هات باکسی را طراحی و تولید کند که علاوه براینکه تعداد غذای زیادی در آن جا می شود هوشمند بوده و غذا را نیز گرم کند. از این رو باکس غذایی را طراحی کردیم که دمای غذا را کنترل می کند و اطلاعاتی مثل (لوکشین و دما) بروی سایت قابل مشاهده است.

  • نمایش دما
  • مجهز به گرم کن
  • نمایش لوکشین بروی نقشه
  • قابلیت

همانطور که در ابتدا گفتیم کترینگ آتیسا وب اپلیکیشن و سیستم سفارش غذای آنلاینی را طراحی کرده تا شرکت و سازمان ها بتوانند به راحتی غذای پرسنل خود را سفارش دهند.

 

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناس فروش آتیسا تماس حاصل فرمایید.

91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...