وبلاگ

کترینگ چیست ؟

سلام همراهان همیشگی وب سایت آتیسا در این مقاله می خوایم کترینگ چیست ؟ | معنی کترینگ چیست؟ را مورد بررسی قرار بدیم و مزیت های رقابتی کترینگ آتیسا را براتون شرح بدیم با ما همراه باشید.

 

کترینگ چیست ؟

اول از همه می خوایم خود واژه کترینگ رو یکم کند و کاش کنیم که ببینیم این کترینگ به چه معنی هست و از کجا اومده.همینطور که خیلی از وب سایت های خارجی، کترینگ (catering) رو توصیف کردن ” فعالیتی که به تولید نوشیدنی یا غذا در یک محل و سرو آن در محل دیگر گفته می شود.سرو این نوع غذا می تواند برای مهمانی یا شرکت با تعداد پرسنل بالا یا حتی شرکت هایی که scale کوچیکتری دارند باشد.

What Is the Catering ?

Catering is the activity of providing food and drink for a large number of people, for example at weddings and parties

کترینگ به معنی تهیه و تدارک و سرو غذا براساس نیاز مشتری در سازمان یا زیافت خاص می باشد

کترینک ها انواع مختلفی هم دارند که از مهمترین های آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • کترینگ شرکتی
  • کترینگ سازمانی
  • کترینگ هوایی
  • کیترینگ ریلی
  • کترینگ بیمارستانی
  • کیترنگ غذاهای رژیمی
  • کترینگ تشریفات

همانطور که مستحضر هستید تولید و تهیه غذا به تعداد بالا شاید راحت به نظر برسد ولی هماهنگی برای خرید تولید و تحویل یک غذای سازمانی کاری نیست که بدون برنامه ریزی قبلی قابل انجام باشد.

مزیت های رقابتی کترینگ آتیسا

  • در کترینگ آتیسا با استفاده از خط پخت اتوماتیک
  • وب اپلیکیشن سفارش غذای سازمانی
  • تیم آشپزی حرفه ای
  • سیستم لجستیک و هات باکس های اختراع شده توسط تیم مهندسی ما

را می توان به عنوان مزیت رقابتی آتیسا نام برد.

برای مطالعه بیشتر (بهترین کترینگ تهیه غذا شرکتی در تهران)

کترینگ چیست ؟

معنی کترینگ (catering) چیست؟

شاید این سوال برایتان پیش بیاید که معنی کترینگ چیست؟ کترینگ یا کیترینگ (catering) که در فارسی وارد شده است یک کلمه انگلیسی (English word) است.به تهیه و توزیع غذا و نوشیدنی در یک کارخانه و سرو آن‌ در مکان و محل دیگر برای پذیرایی یا وعده (صبحانه، ناهار و شام ) گفته می‌شود. در واقع آن غذا هایی که به همراه دورچین‌ های متنوع یا بر اساس نوع سفارش غذایی به همراه ماست، سالاد، دسرمیوه‌ای، ترشی، ژله و یک نوع نوشیدنی هر کدام درون ظروف مخصوص جداگانه و همگی در یک بسته برای مشتریان ارسال می‌ شود نتیجه کترینگ یا تهیه غذا است.

catering چیست ؟ معنی کترینگ چیست؟

مزیت های کترینگ آتیسا چیست ؟

  • وب اپلیکیشن سفارش غذای سازمانی
  • هات باکس هوشمند (مجهز به گرم کن).
  • مشاهده موقعیت مکانی هات باکس از طریق وب اپلیکیشن
  • مشاهده دمای هات باکس به صورت آنلاین
  • تیم کنترل کیفیت غذا
  • سیستم لجستیک پیشرفته
  • ماشین آلات مدرن پخت غذا
  • خط طبخ برنج اتومات
  • فر کامبی با قابلیت تنظیم برنامه های مختلف پخت (پخت غذا با سالم ترین روش)
  • تنوع غذایی بالا (ارائه 66 نوع غذا در ماه)
  • طراحی منو با 5 تنوع غذایی

 

جهت ارتباط با کارشناسان ما می توانید با شماره 91009949 تماس حاصل فرمایید.

موفق و پیروز باشید.

 

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...