وبلاگ

آشپزخانه تهیه غذا

آتیسا با استفاده از ویژگی های منحصر به فرد خود به آشپزخانه تهیه غذا تبدیل شده است که با تفاوت زیاد در حالی پیشی گرفتن از رقبای اصلی این صنعت می باشد با ما همراه باشید تا بیشتر با کترینگ آتیسا آشنا شوید.

 

از راه اندازی تا پخت غذا در کترینگ آتیسا چه گذشت ؟

آتیسا در خرداد 1400 شروع به راه اندازی کترینگ خود کرد و راه اندازی یک کارخانه تولید غذا به این راحتی که به نظر می رسد نیست و از خرید تجهیزات مورد نیاز تا خرید مواد اولیه و استخدام پرسنل و پخت غذا کارهای سخت و طاقت فرسایی توسط تیم آتیسا صورت گرفت.

آتیسا متشکل از تیم های مختلف است تا امکان مدیریت و رفع خطا سریع را بتواند مدیریت کند.

تیم های مستقر در کترینگ آتیسا

  • تیم فروش
  • تیم برنامه ریزی تولید
  • تیم لجستیک
  • تیم QC یا کنترل کیفیت
  • تیم انبار
  • تیم سرآشپز

شماره تماس ما

9100-9949

تیم لجستیک

لجستیک آتیسا کار ارسال و پیگیری غذاهای سازمانی را کنترل می کند، نظرات بر دمای هات باکس در مسیر از طریق وب اپلیکیشن آتیسا و انتخاب مسیر بهینه به منظور ارائه سریعتر غذا به شرکت ها و سازمان ها

کار تیم برنامه ریزی تولید چیست ؟

اصلی ترین کار تیم برنامه ریزی تولید همانطور که از نام آن مشخص است برنامه ریزی برای تیم پخت و برنامه ریزی برای خرید مواد اولیه می باشد.

تیم آشپز و سرآشپز

کترینگ آتیسا با استفاده از تیم آشپزی حرفه این اطمینان خاطر را به شما خواهد داد تا غذای دریافتی شما طعم و بوی خوبی را که از یک غذای اداری توقع دارید به شما ارائه دهد.

تیم QC یا کنترل کیفیت

تیم QC کیفیت مواد اولیه و محصول یا غذای شرکتی خروجی را مورد بررسی قرار می دهند و بروی کیفیت آن نظارت کامل دارند تا از مشکلاتی همانند خرابی مواد و بی مزه بودن غذا جلوگیری کنند.

ویژگی های متمایز کترینگ آتیسا از دیگر کترینگ ها

  • هات باکس حمل غذای هوشمند
  • ارائه غذای رژیمی
  • ارائه منو های متفاوت بسته به نیاز مشتری
  • ماشین حمل غذای مجهز به سیستم برق
  • استفاده از دستگاه های پیشرفته صنایع غذایی

هات باکس چیست ؟

آشپزخانه تهیه غذا آتیسا با ارائه هات باکس های هوشمند که مجهز به سیستم گرمایشی و کیت هوشمند می باشند از سرد شدن غذا به صورت هوشمند جلوگیری می کند شاید سوال شما این باشد که این هات باکس ها به چه شکل از سرد شدن غذا جلوگیری می کنند.

هات باکس

هات باکس یا ترمال باکس ها معمولا به صورت پیشفرض به گرم کن مجهز نیستند اما آتیسا برای حفظ زنجیره گرم غذا هات باکس های سفارشی را طراحی کرده است تا از سرد شدن غذا در زمستان، در ترافیک شدید و… جلوگیری کند.

 

ویژگی های هات باکس آتیسا

  1. مجهز به سیستم گرمایشی هوشمند
  2. نمایش موقعیت هات باکس بروی وب سایت
  3. نمایش دمای هات باکس بروی وب سایت
  4. نمایش دما بروی LCD نصب شده بروی باکس
  5. قابلیت خاموش و روشن کردن هات باکس
  6. اتصال به برق شهری برای گرم شدن باکس

ارائه غذای رژیمی

واقعا داشتن غذای سازمانی که به ارائه غذای رژیمی بپردازد نعمتی است در همه کترینگ ها دیده نمی شود افرادی که در رژیم هستند می بایست غذاهای خاص با مقدار معینی در هر وعده میل کنند آتیسا با حداقل هزینه این امکان را میسر کرده است و در منوی 5 تنوع خود یک نوع غذای رژیمی دیده است.

منوی غذایی متنوع

همانطور که در بالا گفته شد آتیسا بسته به نیاز هر شرکت منوهای غذایی درست کرده است تا بتواند از همه نظر شرکت های مختلفی را تحت پوشش قرار دهد.

  • منوی اقتصادی (2 غذا)
  • منوی 3 تنوع غذایی (3 مدل غذایی در روز)
  • منوی 5 تنوع غذایی (4 مدل غذایی + یک غذای رژیمی در روز)

ماشین های حمل تهیه غذای آتیسا

از آنجایی که آتیسا مجهز به هات باکس هوشمند می باشد لازم بود که ماشین ها بتوانند برق مورد نیاز این باکس ها رو تامین کنند از این روز ماشین ها به مجهز به سیستم تولید برق شدند تا غذا گرم گرم گرم به دست مشتری برسد.

دستگاه های پیشرفته صنایع غذایی

با استفاده از آخرین تکنولوژی غذا در کترینگ آتیسا طبخ می شود علت آن چیست ؟ استفاده از تکنولوژی جدید و جلوگیری از تماس دست در این دوره کرونا شاید به هر نحوی از انتقال ویروس جلوگیری کند. تهیه غذا در تهران را می توان آتیسا نامید چرا که شما هرجای تهران باشید غذای گرم میل خواهید کرد 🙂

آشپزخانه تهیه غذا

 

کترینگ آتیسا از نظر تمیز بودن شاید بین تمامی کترینگ های حاضر در تهران چندین قدم جلو باشد کافی است یکبار به صورت سرزده از کارخانه ما بازدید کنید تا فرق ما را با دیگران متوجه شوید.

به منظور تماس با کارشناسان فروش می توانید با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

91009949

موفق باشید.

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...