وبلاگ

هات باکس (Hotbox) چیست ؟

سلام همراهان گرامی کترینگ آتیسا در این مقاله می خواهیم به بررسی هات باکس (Hotbox) چیست ؟  بپردازیم به طور ساده از هات باکس به منظور دلیوری غذای گرم استفاده می شود با ما همراه باشید.

هات باکس (Hotbox) چیست ؟

شاید در فیلم های خارجی دیده باشید به منظور تحویل غذای گرم به مشتری از یکسری bag (کیف مخصوص) برای تحویل غذا استفاده می کنند تا پیتزا سرد نشود نام درست این کیف ها به اصطلاح Hotbox یا Thermal bag می باشد که یکسری تفاوت ریز باهم دارند. Thermal bag هم صورت سرد و هم به صورت گرم مورد استفاده قرار میگیرند ولی هات باکس ها فقط به منظور گرم کردن غذا مورد استفاده قرار میگیرند.

نام های دیگر هات باکس

  • hot box
  • thermal box
  • thermal bag
  • باکس حمل غذا

چرا هات باکس آتیسا متمایز از هات باکس های دیگر کترینگ های سازمانی می باشد ؟

هات باکس های کترینگ آتیسا تولید تیم داخلی این شرکت می باشد هات باکس ها شامل گرم کن می باشند که باعث می شود غذا در طی حمل و بعد از تحویل نیز گرم بماند شاید بپرسید چگونه ممکن است غذا ساعت ها در شرکت گرم بماند ؟ هات باکس های آتیسا امکان اتصال به برق شهری را نیز دارند و پس از 30 دقیقه تمامی غذاهایی که در هات باکس وجود داشته باشد گرم خواهد شد تقریبا مثل ماکروفر خانه خودتان 🙂

نکته دیگه که شاید نظر شما رو جلب کند ماشین های حمل آتیسا می باشد که به صورت سفارشی به منظور تامین برق هات باکس ها طراحی گردیده است و نکته قابل توجه دیگر هم می توان به عدم گرم کردن مجدد غذای کارمندان اشاره کرد.

هات باکس (Hotbox) چیست ؟

آتیسا با تولید هات باکس های سفارشی که مخصوص برند آتیسا می باشد زنجیره غذای گرم را حفظ می کند.

ویژگی های هات باکس آتیسا

  • مجهز به کیت هوشمند (GPS+نمایشگر دما)
  • نمایش دما و Location بروی سایت
  • مجهز به پد حرارتی برای گرم کردن غذا
  • اتصال به برق شهری
  • گرم شدن هات باکس ها در طول مسیر
  • گرم شدن غذا پس از 30 دقیقه
  • متصل بودن هات باکس ها به وب اپلیکیشن رزرو غذا
  • مجهز به چرخ و دستگیره به منظور راحتی در حمل

 با هات با کس های آتیسا شرکت ها می توانند با خیال راحت غذای گرم گرم در ساعت ظهر را برای کارمندان خود سرو کنند.

 

موفق و پیروز باشید.

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...