وبلاگ

تهیه غذا در تهران

سلام همراهان کترینگ آتیسا در این مقاله می خواهیم به بررسی تهیه غذا در تهران بپردازیم و برخی از این کترینگ ها را که به تولید غذای شرکتی و سازمانی را مورد بررسی قرار دهیم با ما همراه باشید.

بهترین تهیه غذا در تهران

آماده سازی غذا اقداماتی است که برای تهیه غذا انجام می شود تا اطمینان حاصل شود که غذایی که مصرف می کنیم برای خوردن بی خطر است و طعم و مزه غذا حفظ می شود.ما تعریف خود را از تهیه غذا محدود می کنیم تا اطمینان حاصل کنیم که غذای تهیه شده توسط یک رستوران در حال رشد برای خوردن ایمن است. آتیسا تهیه غذای شرکتی با قیمت مناسب حساب می شود.

آتیسا با تولید غذای شرکتی و استفاده از متودهای بروز تولید غذا و همچنین با استفاده از ماشین آلات High Tech خود را از رقیبان این عرصه جدا کرده است .

آتیسا ارائه دهنده غذای با کیفیت، تیم سرو حرفه ای ، ارسال به موقع غذا همراه با هات باکس هوشمند خود از رقبای خود پیشی گرفته است.

آتیسا شعار نمیدهد شما کافی است یکبار از کارخانه برند آتیسا بازدید کرده تا نمونه ی یک کترینگ تمیز را به چشم خود ببینید و کافی است یکبار از غذای نمونه ی ما تست و تیست کنید تا فرق طمع و مزه غذای ایرانی را بچشید.

ویژگی های بارز تهیه غذای آتیسا نسبت به رقبا چیست ؟

  • هات باکس سفارشی این برند به منظور حفظ زنجیره گرم غذا
  • تولید غذای سازمانی و رژیمی بسته به تقاضای مشتری
  • تولید غذای با کیفیت
  • استفاده از تیم تولید حرفه ای
  • بهره مندی از دستگاه های تولید High Tech
  • کترینگ متشکل از گروه های مختلف کاری

تهیه غذا در تهران

چرا تولید غذا امر بسیار مهمی است ؟

به چند دلیل زیر تولید و سرو غذا امر بسیار مهمی تلقی می شود .

  • مسمومیت غذایی (Food poisoning)
  • حساسیت غذایی (Food allergies)
  • کیفیت غذایی بالاتر (higher quality food)

کترینگ ها باید این موارد را حتما مورد بررسی قرار دهند تا از مشکلات احتمالی آینده جلوگیری کنند کترینگ آتیسا با بهره گیری از تیم QC توانسته از هرگونه مشکل احتمالی در این حوزه جلوگیری کند.

تیم های مستقر در کترینگ آتیسا

  • تیم QC
  • تیم برنامه ریزی تولید
  • تیم خرید
  • تیم پخت و پز

 

برای تماس و ارتباط با کارشناسان فروش کترینگ آتیسا از طریق شماره زیر می توانید استفاده کنید.

021-91009949

موفق و پیروز باشید.

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...