وبلاگ

تهیه غذا چیست ؟

در این مطلب به بررسی تهیه غذا چیست ؟ خواهیم پرداخت و ویژگی های یک تهیه غذا در تهران را برایتان شرح میدهیم با کترینگ آتیسا همراه باشید.

پروسه تولید غذا شاید در عین حال ساده باشد و باخودتون بگید پختن یک غذا کاری ندارد اما نکته قابل توجه در این موضوع تعداد بالای غذا تحویل سفارش و… می باشد. هر تهیه غذا یا کترینگ موفق باید شامل چندین تیم باشد که در ادامه آنها را بررسی می کنیم.

یک کترینگ یا تهیه غذا معمولا از تیم های زیر تشکیل می شوند شما می توانید تفاوت کترینگ و تهیه غذا را مطالعه کنید.

  • تیم لجستیک
  • تیم برنامه ریزی تولید
  • تیم آشپز و سرآشپز
  • تیم QC یا کنترل و تضمین کیفیت
  • تیم انبار

آتیسا را می توان به عنوان بهترین تهیه غذا در تهران نام برد که از تیم های بالا تشکیل شده و شاید به جرعت بتوان گفت تمیز ترین کترینگ تهران محسوب می شود کافی است یکبار به کترینگ آتیسا سر بزنید 🙂

تهیه غذا چیست ؟

کار تیم لجستیک آتیسا چیست ؟

  • برنامه ریزی ارسال غذا برای شرکت هایی که از آتیسا غذا تهیه می کنند
  • تخصیص هات باکس به ماشین های مخصوص حمل غذا (ماشین های آتیسا غذا را گرم می کنند)
  • انتخاب مسیر بهینه به منظور ارائه سریعتر غذا به شرکت ها و سازمان ها
  • هماهنگی لازم با رانندگان ماشین های مخصوص آتیسا
  • نظرات بر دمای هات باکس در مسیر از طریق وب اپلیکیشن آتیسا

کار تیم برنامه ریزی تولید چیست ؟

اصلی ترین کار تیم برنامه ریزی تولید همانطور که از نام آن مشخص است برنامه ریزی برای تیم پخت و خرید می باشد.

تیم آشپز و سرآشپز

کترینگ آتیسا با استفاده از تیم آشپزی حرفه این اطمینان خاطر را به شما خواهد داد تا غذای دریافتی شما طعم و بوی خوبی را که از یک غذای اداری توقع دارید به شما ارائه دهد.

کار تیم QC یا کنترل و تضمین کیفیت چیست ؟

تیم QC کیفیت مواد اولیه و محصول یا غذای شرکتی خروجی را مورد بررسی قرار می دهند و بروی کیفیت آن نظارت کامل دارند تا از مشکلاتی همانند خرابی مواد و بی مزه بودن غذا جلوگیری کنند.

ویژگی های خاص کترینگ آتیسا عبارتند از :

  • هات باکس مخصوص حمل غذا (مجهز به گرم کن)
  • استفاده از ماشین های مخصوص آتیسا (مجهز به سیستم تولید برق برای هات باکس)
  • استفاده از ظروف IML قابل استفاده در مایکروویو
  • وب سایت سفارش آنلاین غذای سازمانی
  • آتیسا ارائه کننده تهیه غذای شرکتی اقتصادی می باشد.

برای سفارش یا کسب اطلاعات بیشتر کافی با شماره زیر تماس حاصل فرمایید تا کارشناس ما شما را راهنمایی کنند.

021-91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...