چلو جوجه کباب مکزیکی

چلو جوجه کباب مکزیکی

لیمو ترش
سینه مرغ
گوجه
نمک
روغن
ماست چکیده
آبلیمو
فلفل کبابی
کره
ادویه
برنج
زعفران
سرکه
پیاز
فلفل دلمه
سیر
فلفل
روغن زیتون
سس تند
زنجبیل
پاپریکا
نمک
همه ترکیبات
در تهیه غذا آتیسا از بهترین مواد اولیه به منظور تهیه و توزیع غذا برای سازمان ها و ارگان های دولتی و خصوصی استفاده می شود در این صفحه می توانید محتویات مربوط به غذای چلو جوجه کباب مکزیکی را مشاهده کنید. جوجه کباب مکزیکی یکی از خوشمزه ترین جوجه کباب ها در سراسر دنیا می باشد که طعم و مزه بسیار خوبی دارد و می توانید برای مهمانی و دورهمی و مراسمات مختلف تهیه کنید و در مزه و طعم های جوجه کباب خود تنوع ایجاد کنید. جوجه کباب مکزیکی مانند دیگر غذاهای مکزیکی پر ادویه و تند و تیز است. شما می توانید جوجه کباب را داخل فر یا ماکروفر و به روی ذغال تهیه کنید. شما می توانید کمی سس سالسا نیز به جوجه کباب می توانید اضافه کنید و به دلخواه از فیله سینه و بدون استخوان و یا با استخوان این غذا را تهیه کنید.  جوجه کباب با سس تند در مناطق غرب ایران نیز تهیه می شود. با این حال جوجه کباب را بار ها مطمئنا آماده کرده اید؛ اما آشمزی جوجه کباب مکزیکی تند را آماده کرده است و به شما پیشنهاد می دهید تا این بار جوجه کباب را به این سبک آماده کنید تا تفاوتش را با جوجه کباب زعفرانی مقایسه کنید.