در تهیه غذا آتیسا از بهترین مواد اولیه به منظور تهیه و توزیع غذا برای سازمان ها و ارگان های دولتی و خصوصی استفاده می شود در این صفحه می توانید محتویات مربوط به غذای کباب کوبیده لقمه را مشاهده کنید.کباب کوبیده لقمه یکی از انواع کباب، یکی از خوراکهای ملی ایران، و از خوراکهای ایرانی است که مخلفات اصلی آن را گوشت چرخ کرده تشکیل میدهد، این غذا اکثراً به همراه چلو خورده میشود.این کباب را به پر مصرفترین کباب در بین ایرانیان تبدیل کردهاست. کباب کوبیده مانند خورش قورمه سبزی از آن دسته غذاهایی است که کمتر کسی را میتوانید پیدا کنید که از آن خوشش نیاید. در شهرستان گلپایگان از دیر باز بهترین کبابهای کوبیده ایرانی طبخ میشدهاست و هماکنون کباب گلپایگان به ثبت میراث ناملموس کشور نیز رسیدهاست و گلپایگان را به عنوان پایتخت کباب ایران میشناسند.کباب کوبیده لقمه را میتوان با گوشتهای مختلفی همانند: گوشت گوسفند، گاو و مرغ درست کرد. محبوبترین کباب کوبیده، کباب کوبیدهٔ تهیه شده با گوشت گوسفند با مقداری چربی است که طعم پیاز موجود در آن مناسب باشد.کباب کوبیده لقمه اصیل ایرانی با گوشت گوسفندی تهیه میشود ولی امروزه این کباب با گوشت گوساله نیز طبخ میشود. در این دستور برای تهیه کباب کوبیده از مخلوط گوشت گوسفندی (قلوه گاه) و گوشت گوساله (راسته) استفاده شدهاست که تقریباً بهترین ترکیب برای کباب کوبیدهاست.