چلو خورش قیمه سیب زمینی

چلو خورش قیمه سیب زمینی

گوشت
لپه
پیاز
لیمو امانی
روغن
نمک
فلفل
زردچوبه
رب
ادویه خورشتی
دارچین
سیب زمینی
سیر
زعفران
برنج
سرکه
هل
گل محمدی
نمک
همه ترکیبات
در تهیه غذا آتیسا از بهترین مواد اولیه به منظور تهیه و توزیع غذا برای سازمان ها و ارگان های دولتی و خصوصی استفاده می شود در این صفحه می توانید محتویات مربوط به چلو خورش قیمه سیب زمینی را مشاهده کنید.

خورشت قیمه یکی از لذیذ ترین غذاهای سفره ایرانی است. این خورشت به دلیل گوشت های مکعبی خرد شده اش قیمه نامیده می شود.

با این که نام قیمه ی بدون پسوند و پیشوند از همه معروف تر است اما، در اصل نام این غذا خورشت (خورش) لپه است.

کلمه قیمه از ریشه ترکی و به معنی ریز ریز است. قیمه را معمولا با گوشت قرمز تهیه می کنند اما می توان با گوشت مرغ هم طبخ کرد و انواع مختلفی دارد.