در تهیه غذا آتیسا از بهترین مواد اولیه به منظور تهیه و توزیع غذا برای سازمان ها و ارگان های دولتی و خصوصی استفاده می شود در این صفحه می توانید محتویات مربوط به چلو جوجه کباب لاری را مشاهده کنید.جوجه کباب لاری یکی از انواع روش های تهیه جوجه کباب است که به خاطر طعم بسیار خوبش طرفداران بسیاری دارد. طعم دار کردن مرغ به روش جوجه کباب لاری با انواع طعم دهنده های قوی انجام می شود که باعث می شود جوجه کباب در پایان پخت طعم بسیار لذیذی داشته باشد.در این روش گوشت مرغ با موادی مانند پیاز ، ماست پر چرب ، تخم گشنیز ، پودر پاپریکا ، روغن زیتون و لیمو ترش طعم دار می شود. برای طلایی شدن رنگ جوجه کباب لاری از زعفران دم کرده یا رنگ غذا استفاده می شود.جوجهکباب لاری، یکی از معروفترین خوراکهای ایرانی و از رده کبابهای سنتی ایران است. در پخت جوجهکباب، قطعات خوردشده گوشت مرغ را برای مدتی تقریباً طولانی (حدود سه ساعت) در یک ظرف پر از آبلیمو، پیاز خرد شده، زعفران و ادویهجات قرار میدهند و پس از اینکه قطعات گوشت طعم دار شد، آنها را به یک سیخ بلند میکشند و روی کبابپز و به وسیله آتش مستقیم، کباب میکنند.