وبلاگ

طرز تهیه ستویز ماکارونید فرانسوی

طرز تهیه ستویز ماکارونید فرانسوی : فلیسیتی کلوک، نویسنده و نویسنده غذا می‌گوید: «منطقه اطراف مارسی غذاهای ایتالیایی واقعاً عالی دارد، به لطف ملوانان مهاجر و لنگرگاه‌هایی که در آنجا ساکن شده‌اند. در واقع در یک شب طوفانی تابستانی پس از یک روز مبارزه با ترافیک شهری بسیار مورد استقبال قرار گرفت.

فلیسیتی در کتابش «یک کروسان دیگر برای جاده» قصه‌ها را تعریف می‌کند و دستور العمل‌هایی را از هفته‌های دوچرخه‌سواری و غذا خوردن خود در فرانسه به اشتراک می‌گذارد. آن را از اینجا در آمازون بخرید.

مواد تشکیل دهنده

  • 4 برش نازک (حدود 600 گرم – به یادداشت های زیر مراجعه کنید) چاک استیک
  • سوسیس خوک 4عدد
  • ریز خرد شده تا 4 قاشق غذاخوری جعفری برگ تخت تهیه شود
  • 2 حبه سیر، له شده
  • 1 قاشق غذاخوری (اختیاری) آجیل کاج
  • 1 قاشق غذاخوری (اختیاری) کشمش طلایی یا سلطان
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 2 عدد پیاز، ریز خرد شده
  • 1 قاشق چایخوری دانه رازیانه
  • ¼ تا ½ قاشق چایخوری piment d’espelette (به یادداشت های زیر مراجعه کنید) یا پودر فلفل قرمز ملایم، بنا به ذائقه
  • 100 میلی لیتر شراب قرمز
  • گوجه فرنگی خرد شده 2 عدد 400 گرم
  • 400 گرم ماکارونی
  • برای سرو پارمزان، ریز رنده شده

طرز تهیه ستویز ماکارونید فرانسوی

طرز تهیه ستویز ماکارونید فرانسوی

مرحله 1

برش های چاک را بین ورق های کاغذ پخت قرار دهید و از وردنه استفاده کنید تا استیک ها را تا حد ممکن نازک کنید (قصابی نیز می تواند این کار را برای شما انجام دهد). فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد / فن 160 درجه سانتیگراد / گاز 4 گرم کنید.

مرحله 2

سوسیس ها را برش دهید و گوشت را با قاشق داخل کاسه بریزید و پوست آن را دور بریزید. جعفری، سیر و مغز کاج و در صورت استفاده کشمش را با هم مخلوط کنید. یک خط گوشت سوسیس را در انتهای کوتاه یکی از استیک ها قرار دهید و سپس گرد کنید و با خلال دندان محکم کنید و گوشت های اضافی را در انتها ببرید. با بقیه تکرار کنید. مواد باقیمانده را به شکل توپ در آورید.

مرحله 3

روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید و گوشت گاو را به صورت دسته‌ای سرخ کنید و سپس توپ‌های پر شده و گوشت اضافی را روی آن قرار دهید. روی بشقاب بریزید.

مرحله 4

حرارت را کم کنید و پیازها را سرخ کنید تا نرم و طلایی شوند و در صورت چسبیدن کمی روغن به آن اضافه کنید سپس دانه های رازیانه و پودر فلفل را به آن اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید.

مرحله 5

شراب را هم بزنید، سوهان بزنید تا تکه های پوسته کف تابه حل شود و سپس گوجه فرنگی ها را اضافه کنید. مزه دار کنید، گوشت را روی آن بچینید و بگذارید بجوشد. روی آن را بپوشانید و به مدت 21⁄2 ساعت یا تا زمانی که گوشت خیلی نرم شود در فر قرار دهید.

مرحله 6

در اواخر پخت، پاستا را طبق دستورالعمل بسته در آب نمک فراوان بپزید. در کنار پارمزان برای پاشیدن سرو کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...