طرز تهیه نان تست فرانسوی : خودتان را با این نان تست فرانسوی نان کراس داغ پذیرایی کنید، سپس نان های کراس داغ، نان های شکلاتی هات کراس، نان هات کراس وگان و پودینگ نان و کره با نان کراس داغ را ببینید. همچنین دستور پخت نان تست فرانسوی کلاسیک ما را دنبال کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 2 عدد تخم مرغ
- شکر قهوه ای روشن 1 قاشق غذاخوری
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- یک عدد دارچین آسیاب شده یا ادویه مخلوط
- 50 میلی لیتر شیر کامل یا نیمه چرب
- ۱ عدد پرتقال بزرگ، رنده شده
- 2 نان صلیب داغ کهنه، تقسیم شده
- 2 قاشق غذاخوری پودر شکر، به اضافه یک پودر برای سرو
- 2 قاشق چایخوری (اختیاری) Cointreau یا Grand Marnier
- 1 قاشق غذاخوری کره، برای سرخ کردن
طرز تهیه نان تست فرانسوی
مرحله 1
تخم مرغ ها، شکر قهوه ای، وانیل، ادویه، شیر و پوست پرتقال را با کمی نمک در یک کاسه کم عمق با هم مخلوط کنید. نیمهای نان متقاطع داغ را داخل مخلوط بریزید، بچرخانید و فشار دهید تا کاملاً پوشانده شود، و بگذارید 5 تا 10 دقیقه خیس بخورد یا تا زمانی که نرم شود، اما کاملاً جمع نشود.
مرحله 2
در همین حین، پوست و مغز باقی مانده پرتقال را با استفاده از یک چاقوی دندانه دار کوچک جدا کنید، سپس قسمت هایی که پوست ها را پشت سر گذاشته اند جدا کنید. قطعات را با هر آب میوه ای در یک کاسه قرار دهید. روی شکر و کوینترو (در صورت استفاده) بپاشید و بگذارید تا خیس بخورد.
مرحله 3
کره را در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط آب کنید تا کف کند. نصف نان را از مخلوط تخم مرغ خارج کنید، اجازه دهید تخم مرغ اضافی برای یک ثانیه چکه کند، سپس در کره به مدت 2-3 دقیقه از هر طرف سرخ کنید تا طلایی و ترد شود. اگر دوست دارید در بشقاب ها سرو کنید، روی آن را با تکه های پرتقال و کمی پودر شکر سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949