طرز تهیه خورش مرغ و لوبیا سیاه سالم : این کاسههای تورتیلای سالاد مکزیکی را درست کنید، سپس تورتیلاهای مکزیکی، برنج تند مکزیکی، ناچوهای کلاسیک، لوبیاهای سرخ شده و دستور العملهای دیگر به سبک مکزیکی را بررسی کنید.
مواد تشکیل دهنده
- روغن اسپری
- 4 عدد تورتیلا آردی متوسط
- 400 گرم لوبیا سیاه حلبی، آبکش شده و آبکش شده
- ½ پیاز قرمز، ریز خرد شده
- 2 عدد گوجه فرنگی رسیده
- آووکادو 1 عدد خرد شده
- ½ فلفل قرمز خرد شده
- 1 نگین کوچک، به قطعات درشت بریده شده است
- ½ فلفل قرمز، ریز خرد شده
- 2 عدد لیموترش، 1 عدد رنده شده و 2 عدد آب میوه
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر
- تکه های نمک دریا
- یک دسته گشنیز، برگ های پاره شده
- 1 عدد شاهی، بریده شده
- چند خط تیره (اختیاری) تاباسکو
طرز تهیه خورش مرغ و لوبیا سیاه سالم
مرحله 1
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد/فن 180 درجه سانتیگراد/گاز 6 گرم کنید. قالب بزرگ مافین را زیر و رو کنید و کمی روغن بپاشید. یک تورتیلا را در شکاف های بین سوراخ های مافین فشار دهید تا به شکل کاسه در بیاید. این کار را با بقیه تورتیلاها تکرار کنید و به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که لبه های آن ترد و قهوه ای شود بپزید. برای خنک شدن به قفسه کابلها منتقل شود.
مرحله 2
لوبیاها، پیاز قرمز، گوجه فرنگی، آووکادو، فلفل قرمز، نگین کوچک و فلفل چیلی را در یک کاسه بزرگ بریزید و با آب و پوست لیموترش، روغن زیتون و مقداری تکه های نمک دریایی مخلوط کنید. گشنیز را پاره کنید، شاهی را اضافه کنید و دوباره کمی هم بزنید.
مرحله 3
با قاشق بین کاسههای تورتیلا بریزید و در صورت تمایل با تاباسکو سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949