طرز تهیه سالاد کاهو بمبئی : این سالاد کاهو مخلوط بمبئی را درست کنید سپس سالاد نخود سیاه (کالا چانا ماسالا)، کدو سبز برشته، سالاد نخود و لیمو و دستور العمل های سالاد دیگر را بررسی کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 1 قاشق غذاخوری روغن نباتی
- 400 گرم نخود سیاه حلبی آبکش کرده و آبکشی کنید
- 1 گوجه فرنگی، دانه ها را برداشته و ریز خرد کنید
- ¼ پیاز قرمز، ریز خرد شده
- 1 عدد فلفل سبز، دانه ها را برداشته و ریز خرد کنید
- 1 قاشق چایخوری چاات ماسالا
- ½ لیمو ترش، آب گرفته
- 10 گرم نعناع
- رب تمر هندی 30 گرم
- کمی پودر فلفل کشمیری
- 1 سر کاهو
- 200 گرم ماست طبیعی
- یک مشت کوچک برگ گشنیز، ریز خرد شده، به اضافه مقدار اضافی برای تزئین
- 20 گرم دانه انار
- مخلوط بمبئی 40 گرم
طرز تهیه سالاد کاهو بمبئی
مرحله 1
روغن را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. نخودها را با مقداری ادویه به مدت 6-8 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند سرخ کنید. همراه با گوجه فرنگی، پیاز و فلفل به یک کاسه بزرگ منتقل کنید. روی چاات ماسالا و آب لیمو بپاشید و با هم مخلوط کنید. مزه دار کنید.
مرحله 2
انگور را با 25 میلی لیتر آب داغ در یک تابه کوچک بریزید و رب تمر هندی و پودر فلفل را به آن اضافه کنید. روی حرارت ملایم هم بزنید و بگذارید چند دقیقه بجوشد. از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
مرحله 3
کاهو را از طریق هسته نصف کنید و یک نیمه را به دو قسمت تقسیم کنید و نصف دیگر را برای زمان دیگری ذخیره کنید. قاچ ها را روی بشقاب ها گذاشته و روی هر کدام ماست بریزید. مخلوط نخود را با گشنیز بریزید و روی کاهو بریزید و سپس مخلوط بمبئی و دانه های انار را بریزید. با سس تمر هندی بریزید و روی باقی مانده گشنیز بپاشید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949