طرز تهیه تاکو سیب زمینی شیرین و لوبیا سیاه : این تاکوهای سیب زمینی شیرین را امتحان کنید، سپس دستور العمل های تاکوی سالم، تاکوی گیاهی، تاکوی هالومی و تاکوهای دیگر را بررسی کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 2 عدد سیب زمینی شیرین بزرگ، پوست کنده و به اندازه لقمه خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1⁄2 قاشق چایخوری پاپریکا دودی
- 1⁄2 قاشق چایخوری فلفل چیلی خشک
- 1⁄2 قاشق چایخوری دانه زیره
- 400 گرم لوبیا سیاه حلبی، آبکش شده و آبکش شده
- 8 عدد تورتیلا ذرت، گرم شده
- 100 میلی لیتر ماست طبیعی
- برای سرو سس فلفل
- گشنیز سالسا
- یک دسته کوچک گشنیز، خرد شده
- 1 فلفل دلمه ای یا فلفل سبز، ریز خرد شده
- 4 عدد پیازچه خرد شده
- آووکادو 1 عدد خرد شده
- 1 لیمو ترش، آب گرفته
طرز تهیه تاکو سیب زمینی شیرین و لوبیا سیاه
مرحله 1
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد/فن 180 درجه سانتیگراد/گاز 6 گرم کنید. سیب زمینی های شیرین را روی سینی نچسب قرار دهید، روی روغن بپاشید، سپس با ادویه ها، مقدار زیادی ادویه بپاشید و بریزید. به مدت 15-20 دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینی ها نرم شوند بپزید، سپس لوبیاها را داخل آن بریزید و 5 دقیقه دیگر بپزید تا گرم شوند.
مرحله 2
برای تهیه سالسا، مواد را با کمی نمک با هم مخلوط کنید.
مرحله 3
مخلوط سیب زمینی شیرین را بین تورتیلاها تقسیم کنید، روی آن را با سالسا، کمی ماست و مقداری سس چیلی بریزید، سپس گرد کنید و بخورید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949