طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران : این دستور خورش غذاهای دریایی را امتحان کنید، سپس خورش غذای دریایی و خورش گیاهی ما را بررسی کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 4 عدد گوجه فرنگی
- صدف 300 گرم، تمیز شده
- 300 گرم صدف، تمیز شده
- روغن زیتون
- 2 عدد موسیر، ریز خرد شده
- 4 حبه سیر، خرد شده
- زعفران پینچ درشت
- 3-4 شاخه آویشن
- پرنود
- 750 گرم ماهی سفید سفت، گونههای پایدار با گواهینامه MSc را انتخاب کنید مانند کیپ هیک، گورنارد و پولاک که به تکههای بزرگ بریده شدهاند.
- آب ماهی 400 میلی لیتر
- یک دسته کوچک جعفری یا ریحان، خرد شده
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران
مرحله 1
گوجهفرنگیها را نصف کرده و مزه دار کنید، با حرارت 220 درجه سانتیگراد/فن 200 درجه سانتیگراد/گاز 7 به مدت 20 دقیقه تفت دهید، سپس تقریباً خرد کنید. صدف هایی که با ضربه زدن بسته نمی شوند را دور بیندازید.
مرحله 2
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه بزرگ گرم کنید و موسیر و سیر را بپزید تا نرم شوند اما رنگ نشوند. گوجه فرنگی، زعفران و آویشن را اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله 3
مقداری پرنو و فلامبه اضافه کنید. تابه را تکان دهید تا شعله خاموش شود و الکل بسوزد. شراب را اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه به آرامی بجوشانید. ماهی و آب آنقدر اضافه کنید تا روی آن را بپوشاند. 8-10 دقیقه بجوشانید.
مرحله 4
آویشن را بردارید و مزه دار کنید. صدف ها یا صدف هایی را که باز نشده اند دور بریزید. جعفری یا ریحان بپاشید و با نان سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949