طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین

طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین : این دستور پخت فلان اسپانیایی را امتحان کنید، سپس کرم کاتالانا، پودینگ برنج اسپانیایی، چورو و دسرهای الهام گرفته از اسپانیایی ما را بررسی کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • 1 لیتر شیر کامل
  • 2 عدد پرتقال، رنده شده
  • ½ قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
  • 6 عدد تخم مرغ
  • شکر 80 گرم
  • شکر 250 گرم

طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین

مرحله 1

شیر را در یک تابه بزرگ بریزید و پوست پرتقال و دارچین را اضافه کنید و خوب هم بزنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. بگذارید به جوش بیاید و به طور پیوسته بجوشانید تا شیر 1/3 کم شود. ساده ترین راه برای اندازه گیری این است که یک سیخ چوبی بلند بردارید و آن را در شیر سرد در تابه قرار دهید. سطح شیر را با قرار دادن انگشت خود در آن نقطه یادداشت کنید، سپس با احتیاط با یک چاقوی تیز، کمی شیار در چوب ایجاد کنید. با استفاده از این علامت، عمق شیر را با کاهش آن تست کنید.

مرحله 2

برای تهیه کارامل، 250 گرم شکر و 125 میلی لیتر آب سرد را در یک تابه سنگین بریزید. روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا شکر حل شود. حرارت را زیاد کنید و بجوشانید تا کاراملی طلایی رنگی به دست آید. در یک ظرف گرد سرامیکی یا شیشه ای (تقریباً 19 سانتی متر) بریزید. ظرف را در قالب بریان بگذارید.

طرز تهیه فلن اسپانیایی با پرتقال و دارچین

مرحله 3

بعد از اینکه شیر کم شد، فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد/فن 140 درجه سانتیگراد/گاز 3 گرم کنید. تخم‌مرغ‌ها و 80 گرم شکر را در ظرفی با همزن میزنیم تا با هم مخلوط شوند اما خیلی هوادهی نشوند. شیر کم شده را از طریق الک ریز روی تخم مرغ صاف کنید و با هم مخلوط کنید و سعی کنید حباب های زیادی ایجاد نشود. مخلوط را دوباره صاف کنید و با احتیاط داخل ظرف روی کارامل بریزید. به اندازه‌ای آب جوش به قالب بریزید که تا نیمه‌ی کناره‌های ظرف بیاید (ممکن است وقتی قالب و ظرف قبلاً در قفسه فر قرار گرفته‌اند، این کار را راحت‌تر انجام دهید زیرا بسیار سنگین است).

مرحله 4

فلن را در حمام آب آن به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزید، تا زمانی که کمی سفت شود اما در مرکز آن کمی تکان بخورد. فلن را از قالب خارج کرده و اجازه دهید در دمای اتاق خنک شود. حداقل 6 ساعت یا ترجیحاً یک شب در یخچال قرار دهید.

مرحله 5

برای سرو، یک چاقوی رومیزی را دور لبه ظرف بکشید. یک بشقاب بزرگ روی آن قرار دهید و سریع آن را برعکس کنید تا فلن روی بشقاب آزاد شود. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...