طرز تهیه کرما کاتالانا : این دستور تهیه کرم کاتالانا را امتحان کنید، سپس پودینگ برنج اسپانیایی، فلان اسپانیایی، چوروس، هورچاتا و دسرهای الهام گرفته از اسپانیایی دیگر را بررسی کنید. برای الهام گرفتن بیشتر از کاتالان، گوجه فرنگی ما، Escalivada (سبزیجات کباب کاتالانی) و Enxaneta را امتحان کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 6 عدد زرده تخم مرغ
- شکر 200 گرم
- 850 میلی لیتر شیر
- 1 عدد لیمو، رنده شده
- ۱ عدد چوب دارچین
- 3 قاشق غذاخوری آرد ذرت
طرز تهیه کرما کاتالانا
مرحله 1
زرده تخم مرغ و 150 گرم شکر را در یک کاسه با همزن بزنید تا کاملا رنگ پریده و غلیظ شود. 750 میلی لیتر از شیر را با پوست لیمو و چوب دارچین در قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. آن را از روی حرارت بردارید و داخل تخم مرغ ها صاف کنید و مرتب هم بزنید.
مرحله 2
آرد ذرت را در شیر باقیمانده حل کرده و در مخلوط کاستارد هم بزنید.
مرحله 3
این مخلوط را دوباره داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم بپزید و مدام هم بزنید تا زمانی که تازه شروع به جوشیدن کند. از روی حرارت بردارید و در یک کاسه پودینگ کم عمق یا در ظرف های جداگانه بریزید. اجازه دهید کاستارد خنک شود سپس به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
مرحله 4
قبل از سرو، روی کاسترد را با یک لایه نازک شکر پاشیده و سپس از یک مشعل دمنده آشپز استفاده کنید تا شکر را ذوب کرده و به رنگ کاراملی قهوه ای طلایی در بیاورید. قبل از سرو چند دقیقه بگذارید تا شکر کاملا سفت شود. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949