وبلاگ

طرز تهیه پودینگ نان

طرز تهیه پودینگ نان : این پودینگ بی انتها را درست کنید، سپس پودینگ نان و کره کلاسیک، پودینگ نان و کره بریوش، پودینگ نان و کره نان کراس داغ و پودینگ نان و کره کروسانت را امتحان کنید. همچنین دسرهای دلپذیرتری مانند پودینگ برنج ما، پودینگ تافی چسبنده و پودینگ اسفنجی بخار پز شده را نیز بگردید.

مواد تشکیل دهنده

  • 450 میلی لیتر شیر کامل
  • 450 میلی لیتر خامه دوبل
  • 6 عدد زرده تخم مرغ
  • شکر طلایی 75 گرم
  • 1 قاشق چایخوری رب لوبیا وانیل
  • 8 برش نان تکه شده بیات
  • 100 گرم کره بدون نمک، نرم شده
  • 75 گرم سلطان
  • شکر دمرارا 3 قاشق غذاخوری
  • بستنی، برای سرو

طرز تهیه پودینگ نان

طرز تهیه پودینگ نان

مرحله 1

یک ظرف پخت 20 در 30 سانتی متری را با کره بمالید. شیر و خامه را در تابه بریزید و به آرامی روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. در همین حین، زرده تخم‌مرغ، شکر و خمیر لوبیا وانیل را در ظرفی بریزید و با همزن بزنید تا مخلوط شوند. کمی از مخلوط شیر و خامه را در کاسه زرده تخم مرغ ریخته و خوب هم می زنیم، سپس در حین هم زدن، باقی مانده خامه و شیر را با جریان ثابت داخل آن بریزید.

مرحله 2

نان را سخاوتمندانه کره بمالید، سپس به شکل کنسرتین در ظرف پخت بچینید. روی سلطان ها بپاشید و روی کاسترد بریزید. 1 ساعت بگذارید تا خیس بخورد. فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد/فن 150 درجه سانتیگراد/گاز 2 گرم کنید. نان را با شکر دمرارا بریزید و به مدت 40 دقیقه بپزید تا نان ترد شود و کاستارد تازه سفت شود. با بستنی سرو کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...