وبلاگ

طرز تهیه لازانیا وگان

طرز تهیه لازانیا وگان : این لازانیا وگان را امتحان کنید، سپس ماکارونی وگان، لازانیا بادمجان، لازانیا کدو سبز و لازانیا کدو حلوایی را بررسی کنید. همچنین راگوی قارچ وگان یا پستوی گیاهی ما را برای سس های جایگزین پاستا امتحان کنید.

اگر گیاهخوار نیستید، در صورت تمایل می توانید از شیر و رنده کمی پارمزان یا پنیر سخت گیاهی ایتالیایی استفاده کنید.

مواد تشکیا دهنده

  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 2 عدد پیاز بزرگ
  • 2 هویج، ریز خرد شده
  • 1 پیاز رازیانه، خرد شده
  • 2 عدد کرفس، ریز خرد شده
  • 250 گرم قارچ شاه بلوط، ریز خرد شده
  • 2 حبه سیر، له شده
  • 200 میلی لیتر شراب قرمز
  • 3 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 1 قاشق غذاخوری سس سویا
  • 2 شاخه رزماری
  • 2 برگ بو
  • 250 گرم عدس قهوه ای یا سبز، شسته شده
  • 800 میلی لیتر آب سبزیجات
  • 1 عدد کدو سبز خرد شده و ورقه شده
  • ½ (نیمه نازک تر) کدو پوست کنده و نازک ورقه شده
  • 8 تا 10 ورقه لازانیا وگان، تازه یا خشک (مدت کوتاه بجوشانید و در صورت استفاده خشک شده خوب آبکش کنید)
  • سس سفید
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 50 گرم آرد ساده
  • 500 میلی لیتر شیر گیاهی شیرین نشده
  • 2 قاشق چایخوری خردل انگلیسی
  • یک جوز هندی رنده شده

طرز تهیه لازانیا وگان

طرز تهیه لازانیا وگان

مرحله 1

1 ½ قاشق غذاخوری روغن را در یک ماهیتابه یا قابلمه عمیق روی حرارت متوسط گرم کنید و پیاز، هویج، رازیانه و کرفس را با کمی نمک به مدت 10-15 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند تفت دهید.

مرحله 2

قارچ ها و سیر را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر تفت دهید تا نرم شوند و سپس شراب را به آن اضافه کنید. حباب بزنید تا نصف شود، سپس پوره گوجه فرنگی و سس سویا را هم بزنید.

مرحله 3

سبزی، عدس و آب گوشت را اضافه کنید، آن را به صورت حباب درآورید و نیمی از آن را به مدت 35 تا 40 دقیقه بجوشانید یا تا زمانی که عدس نرم شود و سس غلیظ شود. خوب مزه دار کنید و از روی حرارت بردارید.

مرحله 4

فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد/فن 200 درجه سانتیگراد/گاز 7 گرم کنید. کدو سبز و کدو حلوایی را با باقی مانده روغن بریزید و مزه دار کنید. یک لایه به قالب برشته منتقل کنید و به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود تفت دهید.

مرحله 5

در همین حین برای تهیه سس، روغن را در تابه داغ کرده و آرد بپاشید. هم بزنید تا خمیری به دست بیاید، سپس شیر را به تدریج اضافه کنید، هر چند یک بار، تا زمانی که همه آن مخلوط شود. 2-3 دقیقه دیگر بپزید تا سس به اندازه کافی غلیظ شود که پشت قاشق را بپوشاند. خردل و جوز هندی را هم بزنید.

مرحله 6

فر را روی 200 درجه سانتیگراد/فن 180 درجه سانتیگراد/گاز 6 کاهش دهید. یک سوم راگو را با قاشق در ظرف پخت بریزید. کدو حلوایی تفت داده شده را یک لایه اضافه کنید، سپس یک سوم سس سفید را با قاشق روی آن بریزید و آن را تا لبه ها پخش کنید. یک سوم دیگر از راگو را با نیمی از ورقه های لازانیا بریزید و آنها را برش دهید تا در ظرف قرار گیرند. یک سوم دیگر از سس سفید را روی آن بریزید، سپس برش های کدو سبز، باقی ورقه های راگو و لازانیا را روی آن قرار دهید. با بقیه سس سفید تمام کنید. به مدت 25 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که طلایی و حباب بزند بپزید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...