طرز تهیه بستنی نوقا و پسته : بستنی نوقا و پسته را امتحان کنید، سپس بیسکویت های چرخشی پسته، سوفله پسته با سس شکلات تلخ، گیلاس و پسته ناپلی و دستور العمل های بستنی خانگی دیگر را بررسی کنید.
بستنی نوقا و پسته
مواد تشکیل دهنده
- 600 میلی لیتر خامه دوبل
- 250 گرم شیر تغلیظ شده
- 1 قاشق چایخوری رب لوبیا وانیل
- 2 قاشق غذاخوری خامه پسته (ما از فابری استفاده کردیم)
- 160 گرم نوقا، به تکه های خرد شده، به علاوه اضافی برای تزئین
- بستنی آغشته به شکلات، برای سرو (اختیاری)
طرز تهیه بستنی نوقا و پسته
مرحله 1
در کاسه میکسر ایستاده مجهز به ضمیمه همزن، یا با استفاده از همزن برقی، خامه، شیر تغلیظ شده، وانیل و مقداری نمک دریایی را با همزن بزنید تا غلیظ، سفت و یکدست شود.
مرحله 2
خامه پسته و تکه های نوقا را تا کنید و سپس به ظرف در فریزر منتقل کنید. روی آن را بپوشانید و یک شب یا حداقل به مدت 5 ساعت فریز کنید.
مرحله 3
در صورت تمایل، مخروط های آغشته به شکلات را با کمی خامه پسته بریزید و با تکه های نوقا اضافی پر کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949