طرز تهیه پاندورو نوقا پسته و آلبالو

طرز تهیه پاندورو نوقا پسته و آلبالو :  این پاندورو ایتالیایی را درست کنید، سپس پاولوا جنگل سیاه، تاج گل پاولوا کریسمس و دسرهای کریسمس دیگر را بررسی کنید. اگر نمی توانید یک پاندورو – یک نان شیرین سنتی ایتالیایی که در کریسمس محبوب است – پیدا کنید و کمی اوقات فراغت داشته باشید، این دستور غذا با دستور العمل اسفنجی وانیلی به خوبی کار می کند. آن را در قالب پاندورو بپزید که در اینترنت یافت می شود.

موا دتشکیل دهنده

  • پاندورو 1 کیلوگرمی در مغازه
  • 2 برگ ژلاتین درجه پلاتین
  • 500 گرم ریکوتا
  • 200 گرم پنیر نرم
  • پودر قند 80 گرم
  • 1 عدد پرتقال، رنده شده
  • 2 قاشق چایخوری عصاره بادام
  • 1 قاشق غذاخوری آمارتو
  • 100 گرم نوقای پسته نرم
  • 100 گرم گیلاس ماراسکینو در شربت (آنهایی را انتخاب کنید که به رنگ قرمز روشن هستند)، آبکش شده و تقریباً خرد شده
  • 4 عدد سفیده تخم مرغ (زرده ها را برای استفاده در کشک میوه یا برنج سرخ شده ذخیره کنید)
  • شکر 220 گرم
  • 1 قاشق چایخوری سرکه شراب سفید

طرز تهیه پاندورو نوقا پسته و آلبالو

طرز تهیه پاندورو نوقا پسته و آلبالو

مرحله 1

یک تکه به ضخامت 4 سانتی متر از قسمت پایین پاندورو برش دهید، کمی از وسط آن را خالی کنید (یک لایه ضخیم را تا انتها باقی بگذارید) و کنار بگذارید – بعداً این پایه شما خواهد بود. یک دایره را با احتیاط وسط پاندورو اصلی برش دهید و قسمت اعظم آن را خالی کنید و یک لایه ضخیم در اطراف لبه بگذارید تا از نشت مواد پر شده از طرفین جلوگیری کنید.

مرحله 2

برگ های ژلاتین را به مدت 5 دقیقه در یک کاسه آب سرد خیس کنید تا نرم شوند. 2 قاشق غذاخوری آب را در یک تابه کوچک بجوشانید. آب اضافی ژلاتین را بگیرید و به ماهیتابه اضافه کنید سپس به مدت 1 دقیقه حرارت دهید تا ژلاتین حل شود. از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

مرحله 3

در یک کاسه بزرگ، ریکوتا، پنیر نرم و پودر قند را با هم بزنید تا یکدست و یکدست شود. ژلاتین سرد شده، پوست پرتقال، عصاره بادام و آمارتو را با هم مخلوط کنید، سپس نوقا و آلبالو را به آرامی بریزید.

مرحله 4

فیلینگ ریکوتا را با قاشق در مرکز سوراخ شده پاندورو بریزید، سپس با پایه ساندویچ کنید. قبل از اینکه روی پایه و روی آن بپیچید، همه چیز را با احتیاط در فیلم چسبناک بپیچید، از کناره ها شروع کنید تا از شکافتن آن جلوگیری کنید. آن را به صورت عمودی روی یک بشقاب بنشینید و به مدت 4-5 ساعت یا یک شبه سرد کنید.

مرحله 5

سفیده های تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ و تمیز با همزن برقی بزنید تا سفت شود. شکر کاستور را هر بار 1 تا 2 قاشق غذاخوری اضافه کنید و مدام هم بزنید تا مخلوط غلیظ و براقی به دست آید که وقتی همزن ها از کاسه برداشته می شوند شکل خود را حفظ کنند. سریع در سرکه بزنید.

مرحله 6

پاندورو را از یخچال خارج کرده، در بشقاب سرو بریزید و با احتیاط فیلم غذا را جدا کنید. مرنگ را با استفاده از یک چاقوی پالت از بیرون بچرخانید، سپس، اگر آن را دارید، از یک بادگیر آشپزخانه استفاده کنید تا به طور یکنواخت قهوه ای شود. برای سرو برش بزنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه اسپاناکوپیتا
طرز تهیه اسپاناکوپیتا
طرز تهیه اسپاناکوپیتا : دستور اسپاناکوپیتا ما را امتحان...
طرز تهیه موساکا کلاسیک
موساکا کلاسیک
طرز تهیه موساکا کلاسیک : این موساکای کلاسیک را برای...
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو : این استیفادوی یونانی را...
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی : این دستور...
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا : این سالسا گوجه فرنگی...
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی : این هورچاتا د والنسیا...
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو : این دستور...
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران : این دستور خورش...
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی : این کوفته‌های دودی...
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی : این دستور پخت مرغ...