وبلاگ

طرز تهیه تیرامیسو کلاسیک

طرز تهیه تیرامیسو کلاسیک : تیرامیسو کلاسیک ما را امتحان کنید سپس کیک تیرامیسو، تیرامیسو بیلیز و دسرهای قهوه دیگر را بررسی کنید. همچنین دسرهای جذاب ایتالیایی ما از جمله کانولی، پاناکوتای وانیلی، کیک ریکوتا سیسیلی و موس شکلاتی آفوگاتو را کشف کنید.

ماسکارپونه پایه خامه ای تیرامیسو کلاسیک به همراه تخم مرغ های سبک تر از هوا است. اگر می خواهید لبه برش هایتان تیز باشد، تیرامیسو را نیم ساعت آخر قبل از سرو در فریزر بگذارید.

دستور العمل کلاسیک تیرامیسو

مواد تشکیل دهنده

  • 3 تخم مرغ جدا شده (به یادداشت های زیر مراجعه کنید)
  • 100 گرم شکر کپسول
  • مارسالا 2 قاشق غذاخوری
  • ماسکارپونه وان 250 گرم
  • خامه دوبل 150 میلی لیتر
  • 150 میلی لیتر قهوه سیاه قوی
  • 75 میلی لیتر تیا ماریا
  • 36 عدد بیسکویت ساوواردی
  • پودر کاکائو 2-3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه تیرامیسو کلاسیک

طرز تهیه تیرامیسو کلاسیک

مرحله 1

زرده تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا رنگ پریده و غلیظ شود و وقتی بالا بیایید ردی در تخم مرغ ها باقی می ماند. مارسالا و ماسکارپونه را با هم مخلوط کنید سپس در مخلوط تخم مرغ و شکر بریزید. خامه را در یک کاسه با همزن بزنید تا به اندازه نرم شود و سفیده تخم مرغ را در ظرفی دیگر بزنید تا سفت شود. خامه فرم گرفته را به آرامی در مخلوط ماسکارپونه بریزید، سپس سفیده های تخم مرغ را با حداکثر هوای ممکن داخل آن بریزید.

مرحله 2

یک قالب کیک مربعی 20 سانتی‌متری عمیق و ته شل را با یک نوار ضخیم کاغذ پخت بپوشانید که انتهای آن را آویزان کنید (این کار باعث می‌شود راحت‌تر همه چیز را برای برش دادن بیرون بیاورید – اما اگر ترجیح می‌دهید، می‌توانید آن را در یک سرو عمیق درست کنید. ظرف را بپزید و وقتی آماده شد فقط با قاشق بیرون بریزید).

مرحله 3

قهوه و تیا ماریا را در یک کاسه بزرگ بریزید. بیسکویت ها را در مخلوط فرو کنید و یک لایه در کف قالب قرار دهید (ممکن است مجبور شوید انتهای آن را برش دهید). روی آن را با 1/3 خامه و کمی پودر کاکائو بپوشانید.

مرحله 4

دو بار دیگر این کار را تکرار کنید، اما تا زمانی که آماده سرو نشدید، آخرین پودر کاکائو را اضافه نکنید. حداقل 4 ساعت یا ترجیحاً یک شب در یخچال قرار دهید. کل تیرامیسو را از قالب خارج کرده، کاکائو بیشتری بپاشید و به صورت ورقه ای برش دهید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه اسپاناکوپیتا
طرز تهیه اسپاناکوپیتا
طرز تهیه اسپاناکوپیتا : دستور اسپاناکوپیتا ما را امتحان...
طرز تهیه موساکا کلاسیک
موساکا کلاسیک
طرز تهیه موساکا کلاسیک : این موساکای کلاسیک را برای...
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو : این استیفادوی یونانی را...
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی : این دستور...
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا : این سالسا گوجه فرنگی...
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی : این هورچاتا د والنسیا...
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو : این دستور...
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران : این دستور خورش...
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی : این کوفته‌های دودی...
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی : این دستور پخت مرغ...