طرز تهیه کیک تاتنهام : دستور پخت کیک تاتنهام را امتحان کنید، سپس کیک فرشته، شیرینیهای شیرین میلیونر، کیک مدرسه و ایدههای شیرینیتر سینی را بررسی کنید.
کیک تاتنهام چیست؟
کیک تاتنهام که هنوز در نانواییهای سراسر بریتانیا فروخته میشود، از شمال لندن سرچشمه میگیرد و در سال 1901 برای جشن قهرمانی تاتنهام هاتسپرز در جام حذفی به صورت رایگان در اختیار کودکان قرار گرفت. نادین براون محلی تاتنهام (ویراستار ارشد غذای olive و نامی که پشت حساب غذای متمرکز تاتنهام @n0sh.17 قرار دارد) مرتباً برای بچههای کیکدوست خودش غذا درست میکند.
طرز تهیه کیک عالی تاتنهام: نکات آشپز
توت به طور سنتی برای تهیه کیک صورتی استفاده می شد، اما تمشک در حال حاضر توت ترجیح داده شده است، زیرا پیدا کردن آن آسان تر است. برای داشتن رنگ صورتی عمیق تر، از بلوبری استفاده کنید.
نحوه نگهداری کیک تاتنهام: حداکثر تا سه روز در ظرف در بسته نگهداری کنید.
نحوه سرو کیک تاتنهام: اگر نارگیل دوست ندارید، به جای آن از اسپرینکلز استفاده کنید. یا برای چیزهای تزئینی تر، طرحی پردار با استفاده از آیسینگ نازک سفید و یک سیخ ایجاد کنید.
دستور پخت کیک تاتنهام
عناصر
- 225 گرم کره بدون نمک، به علاوه اضافه برای قالب
- شکر 225 گرم
- 3 عدد تخم مرغ، کمی هم زده شده
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 1 عدد لیمو، رنده شده
- 225 گرم آرد خودکشی
- 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 2 قاشق غذاخوری شیر
- 75 گرم تمشک
- شکر پودری 185 گرم
- 20 گرم نارگیل خشک شده
طرز تهیه کیک تاتنهام
مرحله 1
فر را با دمای 180/160 درجه سانتیگراد فن/گاز 4 گرم کنید. یک قالب مستطیلی به ابعاد 30 در 20 سانتیمتر را کره بمالید و کاغذ پخت بپوشانید. کره و شکر را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن برقی بزنید تا سبک و پف کند. تخم مرغ را کم کم اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن خوب هم بزنید. عصاره وانیل و پوست لیمو را هم بزنید.
مرحله 2
آرد و بکینگ پودر را الک کرده، شیر را اضافه کرده، سپس همه چیز را به آرامی با هم مخلوط کنید تا کاملاً ترکیب شود و اثری از آرد باقی نماند. خمیر را با قاشق در قالب آماده شده بریزید و به مدت 25 دقیقه در فر قرار دهید تا قهوه ای طلایی و فنری شود. بگذارید در قالب کاملا خنک شود، سپس به توری سیمی که روی سینی فر قرار داده شده است منتقل کنید.
مرحله 3
تمشک و 2 قاشق غذاخوری آب را در یک تابه کوچک روی حرارت ملایم تا متوسط به مدت 3-4 دقیقه یا تا زمانی که شروع به تجزیه شدن کنند بپزید. از روی حرارت بردارید. در یک الک روی یک کاسه بریزید و تا حد ممکن آب آن را بگیرید. پیپ ها را دور بریزید.
مرحله 4
پودر شکر را در یک کاسه بریزید و به تدریج با آب تمشک مخلوط کنید تا زمانی که مایه صورتی غلیظ، صاف و قابل پخش به دست آید (اگر خیلی غلیظ بود کمی آب اضافه کنید). مایه کیک را با قاشق روی کیک بریزید و با چاقوی پالت صاف کنید. بگذارید 1-2 دقیقه بماند، سپس روی نارگیل بریزید. بگذارید در دمای اتاق بماند تا مایه کاملا سفت شود، سپس برای سرو به شکل مربع برش دهید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949