طرز تهیه بیسکویت آنزاک : یک دسته از بیسکویت Anzac بپزید، سپس کوکیهای جو دوسر فرنی، کوکیهای جو دوسر موزی، بیسکویتهای گوارشی و دستور العملهای بیسکویت دیگر را بررسی کنید.
مواد تشکیل دهنده
- کره بدون نمک 150 گرم
- 100 گرم شکر طلایی
- شربت طلایی 50 گرم
- 1 قاشق چایخوری بی کربنات نوشابه
- 100 گرم نارگیل خشک شده
- 100 گرم آرد ساده
- 100 گرم جو دوسر
طرز تهیه بیسکویت آنزاک
مرحله 1
یک ورقه پخت بزرگ یا دو ورقه پخت متوسط را با کاغذ روغنی بپوشانید. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد / فن 160 درجه سانتیگراد / گاز 4 گرم کنید.
مرحله 2
کره، شکر و شربت را با هم در تابه ذوب کنید. بی کربوهیدرات را با 2 قاشق غذاخوری آب جوش مخلوط کنید و در مخلوط شکر و کره هم بزنید. آن را از روی حرارت بردارید، سپس بقیه مواد را با کمی نمک هم بزنید تا خمیر سفت شود.
مرحله 3
با استفاده از دو قاشق، قاشق های انباشته از مخلوط را روی سینی آماده شده با فاصله خوب از هم قرار دهید زیرا بسیار پخش می شوند.
مرحله 4
8 تا 10 دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی و ترد شوند – 8 دقیقه برای بیسکویت های جویدنی و 10 دقیقه برای بیسکویت های ترد با کمی ضربه زدن. روی سینی ها بگذارید تا خنک شوند تا سفت شوند. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949