وبلاگ

طرز تهیه بیسکویت آنزاک

طرز تهیه بیسکویت آنزاک : یک دسته از بیسکویت Anzac بپزید، سپس کوکی‌های جو دوسر فرنی، کوکی‌های جو دوسر موزی، بیسکویت‌های گوارشی و دستور العمل‌های بیسکویت دیگر را بررسی کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • کره بدون نمک 150 گرم
  • 100 گرم شکر طلایی
  • شربت طلایی 50 گرم
  • 1 قاشق چایخوری بی کربنات نوشابه
  • 100 گرم نارگیل خشک شده
  • 100 گرم آرد ساده
  • 100 گرم جو دوسر

طرز تهیه بیسکویت آنزاک

طرز تهیه بیسکویت آنزاک

مرحله 1

یک ورقه پخت بزرگ یا دو ورقه پخت متوسط را با کاغذ روغنی بپوشانید. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد / فن 160 درجه سانتیگراد / گاز 4 گرم کنید.

مرحله 2

کره، شکر و شربت را با هم در تابه ذوب کنید. بی کربوهیدرات را با 2 قاشق غذاخوری آب جوش مخلوط کنید و در مخلوط شکر و کره هم بزنید. آن را از روی حرارت بردارید، سپس بقیه مواد را با کمی نمک هم بزنید تا خمیر سفت شود.

مرحله 3

با استفاده از دو قاشق، قاشق های انباشته از مخلوط را روی سینی آماده شده با فاصله خوب از هم قرار دهید زیرا بسیار پخش می شوند.

مرحله 4

8 تا 10 دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی و ترد شوند – 8 دقیقه برای بیسکویت های جویدنی و 10 دقیقه برای بیسکویت های ترد با کمی ضربه زدن. روی سینی ها بگذارید تا خنک شوند تا سفت شوند. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...