طرز تهیه کوکی های شکلاتی : این کوکیهای شکلاتی سهگانه را بپزید، سپس کوکیهای شکلاتی میسو، کوکیهای تکهای شکلاتی، کوکیهای شکلاتی وگان و کوکیهای شکلاتی کلاسیک را بررسی کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 200 گرم کره بدون نمک، نرم شده
- شکر قهوه ای روشن 200 گرم
- 175 گرم آرد ساده
- پودر کاکائو 50 گرم
- 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 50 گرم شکلات تلخ، خرد شده
- 50 گرم شکلات شیری، خرد شده
- 50 گرم شکلات سفید، خرد شده
طرز تهیه کوکی های شکلاتی
مرحله 1
کره را با شکر در یک کاسه بزرگ بریزید و از همزن برقی هم بزنید تا کاملا سبک و پفکی شود. آرد، کاکائو، بیکینگ پودر و ½ قاشق چایخوری نمک دریایی ریز را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود.
مرحله 2
تمام شکلات های خرد شده را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود. از یک قاشق بستنی برای تهیه 14 توپ استفاده کنید. در 2 الی 3 سینی فر که با کاغذ فر پوشانده شده قرار دهید و به مدت 15 دقیقه در یخچال بگذارید تا خنک شود.
مرحله 3
فر را با دمای 180/160 درجه سانتیگراد فن/گاز 4 گرم کنید. سینی ها را به مدت 16 تا 18 دقیقه یا تا زمانی که لبه های آن قهوه ای و ترد شوند اما در وسط کمی نرم شوند در فر قرار دهید – این کار باعث می شود جویدن آنها حفظ شود. برای اینکه کلوچه ها کاملا دایره ای شوند، می توانید سینی ها را بعد از 13 دقیقه بردارید و با استفاده از یک کاتر 12 سانتی متری، هر کوکی را به صورت گرد درآورید، سپس 3 تا 5 دقیقه دیگر به فر برگردانید.
مرحله 4
پس از بیرون آمدن از فر، سینی ها را چند ضربه ملایم بزنید تا به آن چروک های شیرینی مشخص برسید، سپس کاملا خنک شوند. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949