وبلاگ

طرز تهیه دسر شکلات و پرتقال

طرز تهیه دسر شکلات و پرتقال : این دسر پرتقالی شکلاتی را امتحان کنید، سپس پروفیترول‌ها، شری تریفل، سیاه‌پوست و ایده‌های دسر کریسمس دیگر را بررسی کنید. همچنین دسرهای شکلاتی منحط تری مانند چیزکیک پرتقالی شکلاتی، کیک ماگ شکلاتی و موس شکلاتی را کشف کنید، به دنبال یک ایده اشتراک گذاری شیرین برای خشنود کردن جمعیت هستید؟ تخته دسر آسان اما چشمگیر ما را درست کنید.

روغن زیتون فوق بکر دارای مشخصات طعمی زیادی است: روغن جوان و تازه فشرده شده به رنگ سبز، فلفلی و سبز است. روغن بالای یک سال کم رنگ تر، ملایم تر و شیرین تر خواهد بود. با این حال، همه روغن‌های با کیفیت خوب همچنان علف‌کشی لذیذ و عمق طعمی گرد خواهند داشت. روغن زیتون فوق بکر از چربی های تک غیراشباع تشکیل شده است و بخش مهمی از رژیم غذایی سالم مدیترانه ای است.

روغن زیتون برای شکلات تلخ مناسب است، طعم های شیرین و پیچیده کاکائو تلخ به خوبی با یک روغن زیتون جوان به همان اندازه تلخ ترکیب می شود.

مواد تشکیل دهنده

  • 200 میلی لیتر خامه دوبل
  • 40 میلی لیتر شیر کامل
  • 200 گرم شکلات تلخ 70% خرد شده
  • 30 میلی لیتر روغن زیتون فوق بکر، به اضافه مقدار اضافی برای سرو
  • 1 پرتقال
  • شکر قهوه ای 50 گرم
  • نمک دریا، برای سرو

Chocolate-Covered-Candied-Orange-Slices

طرز تهیه دسر شکلات و پرتقال

مرحله 1

خامه را با شیر در تابه ای بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. شکلات را در ظرفی بریزید و بعد از اینکه خامه به جوش آمد، آن را روی شکلات بریزید. یک دقیقه بگذارید، سپس هم بزنید تا ترکیب شوند. روغن زیتون را هم بزنید، مراقب باشید بیش از حد مخلوط نشود و مخلوط تقسیم نشود. داخل 4 عدد رامکین یا لیوان کوچک بریزید و بگذارید در دمای محیط بماند.

مرحله 2

پرتقال را به صورت افقی نصف کنید. نیمی از پرتقال را در یک تابه کوچک بریزید و 50 میلی لیتر آب و شکر قهوه ای را اضافه کنید. نصف باقیمانده را به تکه های کوچک برش دهید و آنها را در تابه قرار دهید و به سمت پایین پوست بگیرید. با حرارت ملایم روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و پرتقال ها را هر چند وقت یکبار دم کنید. بعد از 10-15 دقیقه که مایع به صورت شربت در آمد، از روی حرارت بردارید.

مرحله 3

قابلمه های شکلاتی را با مقداری روغن زیتون خالص، کمی نمک و پرتقال کاراملی شده سرو کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...