وبلاگ

طرز تهیه کیک بیسکوئیت شکلاتی

طرز تهیه کیک بیسکوئیت شکلاتی : کیک یخچال یک کیک کلاسیک محبوب است که در ابتدا با استفاده از “بیسکویت های شکسته” ساخته شد که می توان آن را بسیار ارزان خریداری کرد.

طرز تهیه کیک بیسکویت شکلاتی عالی: نکات آشپز

این یک راه عالی برای استفاده از بیسکویت های شکسته است، فقط به وزن بالا بچسبید. یا از “پایان بسته ها” استفاده کنید. از امتحان کردن ترکیبات مختلف لذت ببرید.
باقی مانده شیر تغلیظ شده کاراملی را می توان تا 3 روز در یخچال نگهداری کرد. به عنوان نوشیدنی در شیر گرم هم زده می شود، روی بستنی می ریزد یا به جای شکر به سیب های خورشتی اضافه می شود، یا در دستور العمل های شیرین دیگر استفاده می شود.
نحوه نگهداری کیک بیسکویت شکلاتی: در جای خنک نگهداری شود. به مدت یک هفته حفظ خواهد شد.

مواد تشکیل دهنده

  • 200 گرم کره بدون نمک خرد شده به اضافه مقدار کمی برای قالب
    250 گرم شکلات تلخ، خرد شده
  • 150 گرم شکلات شیری خرد شده
  • 150 گرم شیر تغلیظ شده کاراملی
  • 250 گرم بیسکویت شیر مالت دار
  • 150 گرم شکلات رولو

طرز تهیه کیک بیسکوئیت شکلاتی

طرز تهیه کیک بیسکوئیت شکلاتی

مرحله 1

کمی روغن بزنید و یک قالب نان 2 پوندی را با کاغذ پخت بپوشانید. کمی کره روی پایه بمالید و کمی نمک دریای پولکی بپاشید.

گام 2

یک کاسه بزرگ همزن را روی ظرفی با آب در حال جوش قرار دهید تا مطمئن شوید که پایه کاسه با آب تماس نداشته باشد. کره، شکلات و شیر تغلیظ شده کارامل را اضافه کنید و حرارت دهید و هر از گاهی هم بزنید تا آب شود. از روی حرارت بردارید و اجازه دهید 10 دقیقه خنک شود.

مرحله 3

هر بیسکویت را به 6 تا 8 قسمت تقسیم کرده و به مخلوط شکلاتی اضافه کنید. خوب مخلوط کنید تا هر تکه بیسکویت کاملا پوشیده شود، سپس رولوس را هم بزنید. مخلوط را داخل قالب آماده شده بریزید، فشار دهید و با پشت قاشق یا کاردک صاف کنید تا قالب پر شود. قبل از برش دادن برای سرو، حداقل 3 ساعت سرد کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...