وبلاگ

طرز تهیه اسموتی آناناس

طرز تهیه اسموتی آناناس : این اسموتی آناناس را درست کنید، سپس دستور العمل های اسموتی بلوبری، اسموتی سبز، اسموتی انبه و اسموتی های دیگر را بررسی کنید. این دستور تهیه اسموتی آناناس توسط ویرایشگر سلامت و متخصص تغذیه ما، تریسی ری نوشته شده است. او می گوید: “آناناس منبع عالی بروملین است، یک آنزیم طبیعی که به هضم و جذب غذا کمک می کند. در حالی که آناناس به خوبی توسط اکثر افراد قابل تحمل است، برای کسانی که به غذاهای اسیدی حساس هستند، آناناس خالص می تواند رفلاکس را تشدید کند. به همین دلیل، من موز را به اسموتی اضافه کردم که معده را آرام می کند و به خنثی کردن اسید معده کمک می کند.

دستور تهیه اسموتی آناناس

مواد تشکیل دهنده

  • 140 گرم آناناس منجمد
  • 1 عدد موز کوچک
  • 160 میلی لیتر آب سیب
  • 1 لیموترش، آب ¼ (حدود 1 قاشق غذاخوری)، به اضافه یک قاچ برای سرو (اختیاری)
  • 3-4 برگ نعناع تازه (اختیاری)

طرز تهیه اسموتی آناناس

مرحله 1

همه مواد را در مخلوط کن بریزید و به مدت 2 تا 3 دقیقه با حرارت بالا هم بزنید تا یکدست شود. در صورت تمایل در یک لیوان بلند همراه با لیموترش و یک شاخه نعنا برای تزئین سرو کنید.

طرز تهیه اسموتی آناناس

آناناس علیرغم نمای بیرونی خشن، نمادی از استقبال و مهمان نوازی است. این به قرن هفدهم بازمی گردد، زمانی که مستعمره نشینان آمریکایی با شجاعت در مسیرهای تجاری خطرناک، آناناس را از جزایر کارائیب وارد کردند و آن را با مهمانان به اشتراک گذاشتند. آناناس همچنین برای سیستم ایمنی بدن شما بسیار مهمان نواز است: یک فنجان بیش از ۸۸ درصد ارزش روزانه شما از ویتامین C محافظ سلول و کلاژن ساز را دارد.

سرشار از منگنز

منگنز معدنی نقش اساسی در روشی که بدن شما غذا را متابولیزه می کند، خون را لخته می کند و استخوان های شما را سالم نگه می دارد، ایفا می کند. یک فنجان آناناس بیش از نیمی از منگنز مورد نیاز روزانه را دارد. این ماده معدنی در غلات کامل، عدس و فلفل سیاه نیز وجود دارد.

سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی

علاوه بر مقادیر زیادی ویتامین C و منگنز، آناناس به ارزش روزانه ویتامین B6، مس، تیامین، فولات، پتاسیم، منیزیم، نیاسین، ریبوفلاوین و آهن می‌افزاید.

برای هضم خوب است

آناناس تنها منبع غذایی شناخته شده بروملین است، ترکیبی از آنزیم هایی که پروتئین را هضم می کند. به همین دلیل است که آناناس به عنوان نرم کننده گوشت عمل می کند: بروملین پروتئین را تجزیه می کند و گوشت را نرم می کند. در بدن شما، بروملین هضم غذا و جذب آن را برای شما آسان تر می کند.
(منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه اسپاناکوپیتا
طرز تهیه اسپاناکوپیتا
طرز تهیه اسپاناکوپیتا : دستور اسپاناکوپیتا ما را امتحان...
طرز تهیه موساکا کلاسیک
موساکا کلاسیک
طرز تهیه موساکا کلاسیک : این موساکای کلاسیک را برای...
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو : این استیفادوی یونانی را...
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی : این دستور...
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا : این سالسا گوجه فرنگی...
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی : این هورچاتا د والنسیا...
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو : این دستور...
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران : این دستور خورش...
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی : این کوفته‌های دودی...
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی : این دستور پخت مرغ...