طرز تهیه اسموتی موز

طرز تهیه اسموتی موز : این اسموتی موز آسان را امتحان کنید، سپس اسموتی توت فرنگی و موز، کاسه اسموتی انبه، اسموتی سبز سالم و ایده های اسموتی بیشتر را بررسی کنید. برای یک نسخه لذت بخش تر، میلک شیک موز ما را امتحان کنید.

عناصر

  • 1 عدد موز، ورقه شده
  • 2 قاشق غذاخوری جو فرنی
  • شیر بادام 350 میلی لیتر
  • 1/4 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده، به علاوه برای تزئین
  • یک جوز هندی رنده شده
  • چند تکه یخ

طرز تهیه اسموتی موز

مرحله 1

موز، جو دوسر، شیر بادام، دارچین، جوز هندی و تکه های یخ را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود. در صورت تمایل با دارچین اضافی تزئین کنید.

موز حاوی مقدار مناسبی کربوهیدرات، آب، فیبر و آنتی اکسیدان است اما پروتئین کمی دارد و چربی ندارد.

طرز تهیه اسموتی موز

یک منبع معتبر موز متوسط شامل:

  • کالری: 112
  • چربی: 0 گرم (گرم)
  • پروتئین: 1 گرم
  • کربوهیدرات: 29 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • ویتامین C: 12 درصد از ارزش روزانه (DV)
  • ریبوفلاوین: 7 درصد DV
  • فولات: 6 درصد از DV
  • نیاسین: 5 درصد از DV
  • مس: 11 درصد DV
  • پتاسیم: 10 درصد DV
  • منیزیم: 8 درصد از DV
  • بیشتر در غذاهای تازه سریع

ممکن است سطح قند خون را بهبود بخشد

موز سرشار از فیبر محلول است. در طول هضم، فیبر محلول در مایع حل می شود و به شکل ژل در می آید. این همچنین ممکن است به بافت اسفنج مانند موز کمک کند منبع مورد اعتماد. موز نارس (سبز) همچنین حاوی نشاسته مقاوم است، نوعی فیبر که بدن شما آن را هضم نمی کند.

این دو نوع فیبر با هم ممکن است به تعدیل سطح قند خون بعد از غذا و تنظیم اشتهای شما با کاهش سرعت تخلیه معده کمک کند این بدان معناست که با وجود محتوای کربوهیدرات بالاتر، موز ممکن است باعث افزایش شدید سطح قند خون در افرادی که دیابت ندارند، نشود.

با این حال، برای کسانی که دیابت دارند، خوردن مقدار زیادی در یک وعده ممکن است باعث افزایش بیش از حد قند خون شود، بنابراین بهتر است هر بار یک موز مصرف کنید.

ممکن است از سلامت گوارش حمایت کند

فیبر غذایی با بسیاری از فواید سلامتی، از جمله بهبود هضم، مرتبط است.

نشاسته مقاوم، نوعی فیبر موجود در موز نارس، یک پری بیوتیک است. پری بیوتیک ها از هضم فرار می کنند و به روده بزرگ شما می رسند، جایی که تبدیل به غذای باکتری های مفید روده شما (پروبیوتیک ها) می شوند.

علاوه بر این، پکتین – فیبری که هم در موز رسیده و هم در موز نارس وجود دارد – ممکن است به جلوگیری از یبوست و نرم شدن مدفوع کمک کند. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه اسپاناکوپیتا
طرز تهیه اسپاناکوپیتا
طرز تهیه اسپاناکوپیتا : دستور اسپاناکوپیتا ما را امتحان...
طرز تهیه موساکا کلاسیک
موساکا کلاسیک
طرز تهیه موساکا کلاسیک : این موساکای کلاسیک را برای...
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو : این استیفادوی یونانی را...
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی : این دستور...
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا : این سالسا گوجه فرنگی...
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی : این هورچاتا د والنسیا...
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو : این دستور...
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران : این دستور خورش...
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی : این کوفته‌های دودی...
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی : این دستور پخت مرغ...