طرز تهیه فلفل شکم پر سوسیس ایتالیایی : این فلفلهای شکم پر سوسیس را امتحان کنید، سپس فلفلهای پر شده با هالومی، فلفلهای پر شده گیاهی و فلفلهای پر شده با کوسکوس را بررسی کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 3 قاشق غذاخوری گندم بلغار
- 2 عدد فلفل قرمز رومانو بلند، نصف شده و دانه شده
- روغن زیتون
- 3 سوسیس گوشت خوک گیاهی، پوست جدا شده است
- 1 حبه سیر، ورقه شده
- 1/2 قاشق چایخوری دانه رازیانه، کمی له شده
- فلفل دلمه ای فلفل دلمه ای
- 400 گرم گوجه گیلاسی حلبی
- 1/2 یک دسته کوچک جعفری برگ تخت
- 25 گرم پارمزان یا گرانا پادانو، ریز رنده شده
برای سرو سالاد سبز
طرز تهیه فلفل شکم پر سوسیس ایتالیایی
مرحله 1
گندم بلغار را در ظرفی بریزید و روی آب جوش بریزید. بگذارید 10 دقیقه بماند سپس خیلی خوب آبکش کنید.
مرحله 2
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد/فن 180 درجه سانتیگراد/گاز 6 گرم کنید. فلفل ها را با کمی روغن مالیده، مزه دار کنید و در سینی فر قرار دهید. 15 دقیقه بپزید سپس خارج کنید.
مرحله 3
در همین حین 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه نچسب گرم کنید. تکه های کوچک سوسیس را در تابه بشکنید سپس بپزید تا قهوه ای شوند و در حین پخت با کفگیر آن ها را بشکنید تا مانند چرخ گوشت درشت شوند. سیر را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید سپس ادویه ها را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. گوجه فرنگی ها را داخل آن بریزید و 20 دقیقه بجوشانید. جعفری را با گندم بلغاری مخلوط کنید.
مرحله 4
فلفل ها را با مخلوط سوسیس پر کنید. روی پارمزان بپاشید و 10 تا 15 دقیقه دیگر بپزید تا طلایی و حباب بزند. با یک سالاد سبز سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949