وبلاگ

طرز تهیه فلفل شکم پر گیاهی

طرز تهیه فلفل شکم پر گیاهی : این فلفل‌های پر شده گیاهی را با فتا امتحان کنید، سپس فلفل‌های شکم‌شده با حلومی، فلفل‌های شکم پر کوسکوس و فلفل‌های پرشده با سوسیس را بررسی کنید. برای الهام بیشتر از سبزیجات، قارچ‌های شکم پر، برگ‌های تاک پرشده، گوجه‌فرنگی پرشده و کدو حلوایی پرشده را نیز امتحان کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • 75 گرم گندم بلغار
  • 1/2 پیاز قرمز، ریز خرد شده
  • 2 عدد گوجه فرنگی رسیده، ریز خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری فندق، برشته شده و درشت خرد شده
  • 1 عدد لیمو، آب گرفته
  • 1/2 یک دسته کوچک گشنیز، ریز خرد شده
  • 1/2 یک دسته کوچک جعفری برگ تخت، ریز خرد شده
  • 4 عدد فلفل قرمز درشت
  • روغن زیتون
  • 2 مشت موشک لباس، برای خدمت

تزئین

  • 50 گرم فتا
  • 100 میلی لیتر ماست طبیعی کم چرب
  • آب لیمو

طرز تهیه فلفل شکم پر گیاهی

طرز تهیه فلفل شکم پر گیاهی

مرحله 1

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد/فن 180 درجه سانتیگراد/گاز 6 گرم کنید. گندم بلغور را در ظرف بزرگی با آب جوش به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود بپزید.

مرحله 2

آبکش کنید و با پیاز قرمز، گوجه فرنگی، فندق، آبلیمو، گشنیز و جعفری مخلوط کنید و با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.

مرحله 3

روی فلفل ها را جدا کنید و آنها را ذخیره کنید و تمام مغز و دانه ها را از داخل جدا کنید.

مرحله 4

ته آن را کمی برش دهید تا صاف بنشینند، اما سعی کنید سوراخ ایجاد نکنید.

مرحله 5

تبوله را بین فلفل ها تقسیم کرده، درب آن ها را برگردانید و کمی روغن زیتون بپاشید.

مرحله 6

روی سینی فر گذاشته و به مدت 45 تا 50 دقیقه در فر قرار دهید تا نرم شوند.

مرحله 7

برای سس، فتا، ماست و آبلیمو را با ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری آب و مقداری ادویه داخل غذاساز بریزید و هم بزنید.

مرحله 8

با فلفل های پخته شده با مقداری موشک آماده سرو کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...