وبلاگ

طرز تهیه فلفل شکم پر به سبک مراکشی

طرز تهیه فلفل شکم پر به سبک مراکشی : این فلفل‌های شکم پر کوسکوس را امتحان کنید، سپس فلفل‌های شکم پر شده با هالومی، فلفل‌های پر شده گیاهی و فلفل‌های پر شده با سوسیس را بررسی کنید. برای الهام بیشتر از سبزیجات، قارچ‌های شکم پر، گوجه‌فرنگی‌های پرشده، برگ‌های انگور پرشده و کدو حلوایی پرشده را نیز امتحان کنید.

این دستور پخت فلفل شکم پر مراکشی توسط دین ادواردز اقتباس شده است. دین می گوید: “من از هاریسا آتشین در چاشنی کوسکوس و نخود استفاده کرده ام، اما بهترین چیز در مورد این دستور این است که می توان آن را به راحتی تغییر داد – سعی کنید مقداری سبزیجات اضافی، ماهی قزل آلا دودی داغ یا چوریزو اضافه کنید. من همیشه آنها را با آن سرو می کنم. یک سالاد ترد با یک وینیگرت تیز. اگر مخلوط کوسکوس باقی مانده است، آن را برای ناهار روز بعد میل کنید.”

مواد تشکیل دهنده

  • 2 عدد فلفل قرمز بزرگ یا 4 عدد، نصف شده
  • کوسکوس 150 گرم
  • 300 میلی لیتر آب سبزیجات تازه آب پز
  • 400 گرم نخود حلبی آبکش کرده و آبکشی کنید
  • 100 گرم فتا، خرد شده، به علاوه اضافی برای سرو
  • 100 گرم گوجه فرنگی نیمه خشک، تقریبا خرد شده
  • 50 گرم زیتون سبز خرد شده
  • ½ لیمو، آب گرفته
  • روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
  • گشنیز، خرد شده برای تهیه 2 قاشق غذاخوری، به اضافه مقدار اضافی برای سرو
  • هریسا گل رز 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه فلفل شکم پر به سبک مراکشی

طرز تهیه فلفل شکم پر به سبک مراکشی

مرحله 1

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد/فن 180 درجه سانتیگراد/گاز 6 گرم کنید. فلفل ها را به سمت بالا در سینی فر قرار دهید. در فر به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که شروع به نرم شدن کند بپزید.

گام 2

در همین حین کوسکوس را در ظرفی نسوز بریزید و روی مایه بریزید. روی کاسه را بپوشانید و بگذارید 5 دقیقه بماند. از یک چنگال برای پف کردن کوسکوس استفاده کنید، سپس نخود، فتا، گوجه فرنگی، زیتون، آبلیمو، روغن زیتون، گشنیز و هریسا را هم بزنید. فصل.

مرحله 3

فلفل ها را از فر خارج کرده و با مخلوط کوسکوس پر کنید. دوباره به فر برگردانید و 10 دقیقه دیگر تفت دهید. با کمی فتا و گشنیز اضافه سرو کنید.  (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه اسپاناکوپیتا
طرز تهیه اسپاناکوپیتا
طرز تهیه اسپاناکوپیتا : دستور اسپاناکوپیتا ما را امتحان...
طرز تهیه موساکا کلاسیک
موساکا کلاسیک
طرز تهیه موساکا کلاسیک : این موساکای کلاسیک را برای...
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو : این استیفادوی یونانی را...
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی : این دستور...
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا : این سالسا گوجه فرنگی...
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی : این هورچاتا د والنسیا...
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو : این دستور...
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران : این دستور خورش...
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی : این کوفته‌های دودی...
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی : این دستور پخت مرغ...