وبلاگ

طرز تهیه ساندویچ کوبانو

طرز تهیه ساندویچ کوبانو : گوشت خوک موجو در این دستور غذا نسخه سریع‌تری از این گوشت خوک بو داده کوبایی است. اگر یکی دیگر را درست کردید، از باقی مانده این ساندویچ استفاده کنید…

مواد تشکیل دهنده

  • 1-1.25 کیلوگرم شانه خوک، (پوست برداشته شده و برای ایجاد تروق استفاده می شود)
  • 4 عدد ساب رول، از وسط نصف کنید
  • خردل زرد آمریکایی 6 قاشق غذاخوری
  • ژامبون ورقه ای نازک 360 گرم
  • 12 برش پنیر سوئیسی
  • خیارشور شوید 6 عدد نازک برش خورده و اضافه برای سرو
  • 25 گرم کره، ذوب شده برای مسواک زدن
  • MOJO ماریناد
  • 2 عدد پرتقال، پوست گرفته و آب گرفته
  • 2 عدد لیموترش، پوست گرفته و آب گرفته
  • ½ یک دسته کوچک پونه کوهی، ریز خرد شده
  • ½ یک دسته کوچک گشنیز، ریز خرد شده
  • 6 حبه سیر، خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری زیره آسیاب شده

طرز تهیه ساندویچ کوبانو

طرز تهیه ساندویچ کوبانو

مرحله 1

مواد ماریناد موجو را با مقداری ادویه در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا یکدست شود. گوشت خوک را در یک کیسه غذای بزرگ بریزید، ¾ ماریناد را در آن بریزید و مالش دهید و خوب بریزید. به مدت 12 تا 24 ساعت در یخچال بگذارید تا خوابانده شود – هر چه بیشتر بهتر باشد. ماریناد باقیمانده را در یک کاسه بریزید، بپوشانید و خنک کنید.

مرحله 2

فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد/فن 200 درجه سانتیگراد/گاز 7 گرم کنید. گوشت خوک و ماریناد را در قالب تفت بریزید، با یک لایه فویل محکم بپوشانید و به مدت 30 دقیقه تفت دهید. فر را روی 160 درجه سانتیگراد/فن 140 درجه سانتیگراد/گاز 3 کم کنید و 2 ساعت دیگر بپزید و مرتب بپزید تا کاملا نرم و آبدار شود. در یک بشقاب بردارید و روی آن را با فویل بپوشانید تا کاملا خنک شود، سپس آن را محکم در فیلم بپیچید و حداقل چند ساعت خنک کنید. در همین حین، چربی سس را در سینی برشته بردارید، باقی مانده سس را در یک کاسه بریزید، بپوشانید و خنک کنید.

مرحله 3

پس از سرد شدن، گوشت خوک را به ورقه های 1 سانتی متری برش دهید و فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد/فن 160 درجه سانتی گراد/گاز 4 گرم کنید. سس رزرو شده را در سینی برشته بریزید، همراه با ماریناد تازه باقی مانده، برش های گوشت خوک را اضافه کنید، با فویل بپوشانید و به مدت 15 دقیقه حرارت دهید. دقیقه تا داغ شدن

مرحله 4

یک ماهیتابه بزرگ را گرم کنید و کناره های برش خورده ساب رول ها را آزادانه با خردل بمالید. ساندویچ ها را با گوشت خوک، ژامبون، پنیر، برش های ترشی و بیشتر سس موجو بپوشانید. قسمت بیرونی ساندویچ ها را با کره آب شده آغشته کنید، سپس در صورت نیاز به صورت دسته ای داخل تابه بریزید و یک ماهیتابه سنگین را روی آن قرار دهید تا وزن آنها کم شود. سرخ کنید تا طلایی و ترد شود، تابه را به آرامی فشار دهید. آن را برگردانید و از طرف دیگر تکرار کنید سپس با ترشی های بیشتری سرو کنید. می توانید ساندویچ های بیشتری با هر گوشت خوک باقی مانده درست کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...