طرز تهیه گل کلم پنیری : طرز تهیه پنیر گل کلم را مرحله به مرحله شرح می دهیم. اگر در حال سرو کردن یک شام کامل با این دستور پنیر گل کلم هستید، پس از انتخاب دستور پخت کباب ما برای همراهی این غذای جانبی پنیری کلاسیک دیدن کنید.
نکات برتر پنیر گل کلم
- قهوه ای کردن یک روکس، طعم سس به دست آمده را عمیق تر می کند و به آن طعمی خوش طعم می دهد.
- ممکن است کرم زیادی به نظر برسد، اما برای یک نتیجه واقعا دلپذیر بسیار مهم است.
- ابتدا تفت دادن گل کلم به کاهش رطوبت آن کمک می کند، بنابراین احتمال کمتری وجود دارد که در حین پخت، آب به داخل سس نشت کند. همچنین طعم را غلیظ می کند و نت زغالی به آن اضافه می کند که شدت آن را افزایش می دهد.
چگونه روکس درست کنم؟
یک پایه کره و آرد باعث غلیظ شدن سس پنیر می شود. دانه های نشاسته در آرد متورم می شوند و مولکول هایی را که مشبک می شوند و سپس ضخیم می کنند، می شویند.
قهوه ای کردن یک روکس، طعم سس به دست آمده را عمیق تر می کند و به آن طعمی خوش طعم می دهد.
چگونه سس بشامل صاف درست کنم؟
راز یک سس بشامل کاملاً یکدست این است که شیر را به آرامی اضافه کنید و بین هر افزودن به شدت هم بزنید. این بدان معنی است که روکس می تواند به طور کامل جذب شیر شود. راحت باش!
بسیار مهم است که بعد از اینکه تمام شیر و خامه مخلوط شد، بشامل را بجوشانید – در غیر این صورت طعم آرد نپخته را در سس آماده خواهید کرد. به علاوه، باید سس را به ضخامت مناسب برسانید. باید کمی غلیظ تر از آن چیزی باشد که فکر می کنید، زیرا گل کلم مقداری از مایع خود را داخل سس می گذارد.
چگونه توده ها را از سس پنیر گل کلم پاک کنم؟
اگر سس پنیر حتی بعد از همه اینها کمی گلوله به نظر می رسد، راه های مختلفی برای رفع آن وجود دارد. به شدت هم بزنید یا اگر جواب نداد، با همزن دستی هم بزنید. توده های آرد را به قطعات ریز خرد می کند و سپس با سس پنیر مخلوط می شود.
مواد تشکیل دهنده
- 1 گل کلم بزرگ (حدود 1 کیلوگرم) که به گلچه های بزرگ تقسیم شده است
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- کره 75 گرم
- 4 قاشق غذاخوری آرد ساده
- 400 میلی لیتر شیر کامل
- 400 میلی لیتر خامه دوبل
- 150 گرم چدار بالغ، رنده شده
- یک جوز هندی رنده شده خوب
طرز تهیه گل کلم پنیری
مرحله 1
فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد/فن 200 درجه سانتیگراد/گاز 7 گرم کنید. گلهای گل کلم را در ظرفی بریزید و با روغن زیتون و ادویه فراوان بریزید. روی یک سینی پخت بزرگ قرار دهید، مطمئن شوید که هر گلچه فضایی در اطراف خود دارد. به مدت 20 تا 25 دقیقه تفت دهید تا کمی ذغالی شود و در حد یک چاقو نرم شود. کمی خنک کنید. فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد / فن 180 درجه سانتیگراد / گاز 6 روشن کنید.
مرحله 2
کره را در تابه ای روی حرارت متوسط قرار دهید و بعد از اینکه ذوب شد و کف کرد، آرد ساده را اضافه کنید. در حین هم زدن به مدت 5 دقیقه بپزید تا کره به رنگ قهوه ای طلایی درآید. شیر و خامه را در یک ظرف اندازه گیری بریزید.
مرحله 3
حرارت را ملایم کرده و چند قاشق غذاخوری از مخلوط شیر را داخل آن بپاشید و به شدت هم بزنید. خمیر غلیظی تشکیل می دهد که ممکن است کمی شکافته به نظر برسد اما در نهایت به هم برمی گردد. شیر را ادامه دهید، هر بار 2 تا 3 قاشق غذاخوری، به شدت هم بزنید، فقط وقتی کاملاً جذب شد و سس غلیظ شد، شیر بیشتری اضافه کنید. بعد از اینکه تمام شیر و خامه داخل آن شد، سس یکدستی خواهید داشت. به آرامی و در حالی که مرتب هم می زنید، به مدت 15 دقیقه بجوشانید تا آرد بپزد و سس بیشتر غلیظ شود. از روی حرارت بردارید و چدار را هم بزنید، جوز هندی را رنده کنید و خوب مزه دار کنید.
مرحله 4
گلهای گل کلم را در یک ظرف پخت عمیق بریزید و روی سس بریزید. به مدت 25 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که روی آن ذغالی شده، حباب زده و طلایی شود، در فر بپزید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949