وبلاگ

طرز تهیه سوپ هریسا عدس سبز

طرز تهیه سوپ هریسا عدس سبز : این سوپ هریسا عدس سبز را درست کنید، سپس سوپ عدس، سوپ عدس قرمز، سوپ گوجه فرنگی و دستور العمل های سوپ دیگر را بررسی کنید.

عناصر

  • 1 پیاز بزرگ و ریز خرد شده
  • 2 چوب، کرفس ریز خرد شده
  • 2 عدد جعفری بزرگ و ریز خرد شده
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 2 حبه سیر له شده
  • یک دسته کوچک، برگ ها و ساقه ها جدا شده، ساقه های گشنیز ریز خرد شده
  • گشنیز آسیاب شده 2 قاشق چایخوری
  • 1 قاشق چایخوری زردچوبه آسیاب شده
  • 1 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
  • هریسا 1 قاشق غذاخوری
  • عدس سبز 150 گرم
  • آب سبزیجات 1 لیتر
  • 2، از طول نصف شده، تره فرنگی تمیز و خرد شده
  • 400 گرم نخود حلبی آبکش شده و آبکش شده
  • 85 گرم، ساقه های ضخیم دور ریخته شده، برگ های کلم پیچ خرد شده
  • 1-2، لیمو را به قاچ های چرب برش دهید
  • برای سرو نان های گرم شده

طرز تهیه سوپ هریسا عدس سبز

طرز تهیه سوپ هریسا عدس سبز

مرحله 1

پیاز، کرفس و جعفری را با روغن زیتون در یک قابلمه عمیق یا تابه بزرگ بریزید. حدود 10 دقیقه روی حرارت ملایم نرم کنید و سپس ساقه های سیر و گشنیز را اضافه کرده و 1 دقیقه تفت دهید. ادویه ها و هریسا را هم بزنید.

مرحله 2

عدس ها را اضافه کنید و روی مایه بریزید و بگذارید بجوشد. در تابه را بپوشانید و به مدت 15 تا 20 دقیقه یا تا زمانی که عدس‌ها نرم شوند، بپزید، اما هنوز کمی لقمه را حفظ کنند. در نیمه پخت، تره فرنگی را اضافه کنید.

مرحله 3

درب آن را بردارید و نخود و کلم پیچ را هم بزنید. به آرامی بجوشانید تا برگ های کلم پیچ تازه پژمرده شوند. نمک، فلفل و مقداری از آب لیمو را از قاچ ها به خوبی مزه دار کنید. برگ‌های گشنیز را درشت خرد کرده و هم بزنید. اگر مایع سوپ خیلی کم است، با آب تازه جوشیده از کتری پر کنید و دوباره چاشنی آن را بررسی کنید.

مرحله 4

سوپ را بین کاسه ها بریزید و اگر دوست دارید با مقدار زیادی نان گرم و آب لیموی اضافی بخورید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...