طرز تهیه سوپ عدس با کلم بروکلی : این سوپ دال عدس قرمز را امتحان کنید سپس دال نارگیل ما را با پنیر ترد، تارکا دال، کاری عدس و سیب زمینی شیرین و کاری عدس بررسی کنید. برای الهام بیشتر، مجموعه دستور العمل های دال را ببینید.
ما همچنین دستور العمل های سوپ سالم بیشتری را برای امتحان داریم که شامل سوپ کدو حلوایی، اسفناج و عدس، سوپ فلفل قرمز و سوپ عدس قرمز می شود.
عناصر
- 2 قاشق غذاخوری گیلاس یا روغن نباتی
- 1 پیاز، ریز خرد شده
- 1 قاشق چایخوری رب سیر
- 1 قاشق چایخوری رب زنجبیل
- 1 عدد فلفل قرمز، دانه شده و ریز خرد شده
- 1 قاشق چایخوری زردچوبه آسیاب شده
- عدس قرمز 200 گرم
- آب سبزیجات 1.5 لیتر
- گارام ماسالا 1 قاشق چایخوری
- 1/2 لیمو، آب گرفته
کلم بروکلی
- 150 گرم بروکلی ساقه بلند، به قطعات بزرگ بریده شده است
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن نباتی
- 1 قاشق چایخوری دانه خردل
- 1 قاشق چایخوری دانه زیره
- 1 قاشق چایخوری دانه گشنیز
- 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز خشک شده
طرز تهیه سوپ عدس با کلم بروکلی
مرحله 1
روغن نباتی را در تابه گرم کنید و پیاز و کمی نمک به آن اضافه کنید. 5 دقیقه تفت دهید تا پیاز نرم شود. سیر و رب زنجبیل و فلفل قرمز را اضافه کنید و 1 دقیقه قبل از اضافه کردن زردچوبه تفت دهید. عدس را هم بزنید. مایه را در آن بریزید و به مدت 20 دقیقه بجوشانید تا عدس شروع به تجزیه شدن کند. گارام ماسالا و آب لیمو را هم بزنید.
مرحله 2
برای تهیه تارکا، یک ووک یا ماهیتابه را گرم کنید و کلم بروکلی را با 100 میلی لیتر آب اضافه کنید. روی حرارت زیاد بپزید تا آب آن تبخیر شود. روغن نباتی و سپس دانه های خردل، زیره، گشنیز و فلفل را اضافه کنید. 4-5 دقیقه سرخ کنید تا کلم بروکلی ذغالی شود اما هنوز ترد شود.
مرحله 3
سوپ را بین 4 کاسه تقسیم کنید و روی آن را بروکلی قرار دهید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949