طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی، علف لیمو و برنج : این سوپ گوجه فرنگی گیاهی را درست کنید، سپس سوپ گوجه فرنگی کلاسیک، سوپ گوجه فرنگی و فلفل قرمز، سوپ گوجه فرنگی و ریحان و سایر دستور العمل های گوجه فرنگی را بررسی کنید.
مواد تشکیل دهنده
- 1 قاشق غذاخوری روغن نباتی
- 1 حبه سیر، له شده
- زنجبیل 2 سانتی متری، ریز رنده شده
- 1 عدد فلفل قرمز، ریز خرد شده
- 2 ساقه علف لیمو، برگهای بیرونی چوبی دور ریخته شده، ریز خرد شده
- ¼ قاشق چایخوری دانه زیره
- ¼ قاشق چایخوری گشنیز آسیاب شده
- 400 گرم گوجه فرنگی خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری پوره تمر هندی
- برنج باسماتی 3 قاشق غذاخوری
- یک مشت گشنیز، ریز خرد شده
طرز تهیه سوپ گوجه فرنگی، علف لیمو و برنج
مرحله 1
روغن نباتی را در تابه گرم کنید و سیر، زنجبیل، فلفل قرمز و لیموترش را به مدت 2 دقیقه بپزید.
مرحله 2
ادویه ها را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید، سپس گوجه فرنگی، تمر هندی و 600 میلی لیتر آب را اضافه کنید و 5 دقیقه بجوشانید. با مخلوط کن چوبی مخلوط کنید تا یکدست شود، سپس مزه دار کنید.
مرحله 3
دوباره سوپ را گرم کنید، برنج را اضافه کنید و 10-12 دقیقه یا تا زمانی که برنج پخته شود، بجوشانید. گشنیز را هم بزنید و سرو کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949