وبلاگ

طرز تهیه سوپ ذرت زغالی مکزیکی

طرز تهیه سوپ ذرت زغالی مکزیکی : این دستور پخت سوپ ذرت شیرین مکزیکی را امتحان کنید سپس سوپ ذرت شیرین، سوپ سبزیجات مراکشی، سوپ فلفل قرمز، سوپ سبزیجات و دستور العمل های سوپ سالم دیگر را بررسی کنید. همچنین دستور العمل ما را برای اسکییت (سالاد ذرت خیابانی مکزیکی)، دنده ذرت سرخ شده و دستور العمل های بیشتر ذرت شیرین را ببینید.

مواد تشکیل دهنده

  • 1 عدد فلفل آنچو خشک شده، به یادداشت های زیر مراجعه کنید
  • 2 قاشق غذاخوری روغن نباتی، به علاوه کمی اضافی
  • 1 پیاز، ریز خرد شده
  • 2 عدد کرفس، ریز خرد شده
  • 3 حبه سیر، ریز خرد شده
  • 2 قاشق چایخوری پاپریکا دودی شیرین
  • 2 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
  • 4 فلفل قرمز سرخ شده از یک شیشه، خرد شده
  • آب سبزیجات 1 لیتر
  • 2 عدد ذرت روی لپه
  • 2 عدد لیموترش، 1 عدد آب میوه، 1 عدد لیمو ترش برای سرو
  • یک دسته کوچک گشنیز، خرد شده

طرز تهیه سوپ ذرت زغالی مکزیکی

طرز تهیه سوپ ذرت زغالی مکزیکی

مرحله 1

فلفل دلمه ای را در یک کاسه کوچک بریزید و آنقدر آب جوش بریزید تا روی آن را بپوشاند. بگذارید 10 دقیقه بماند، آبکش کنید، سپس دانه ها و ساقه را دور بریزید.

مرحله 2

روغن را در تابه داغ کرده و پیاز و کرفس را با کمی نمک به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. سیر را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید، سپس ادویه ها را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. گوشت آنکو چیلی، فلفل و آب سبزیجات را اضافه کنید و 15 دقیقه بجوشانید. مزه دار کنید، سپس از مخلوط کن استفاده کنید تا یکدست شود. گرم نگهدار.

مرحله 3

در همین حین، یک ماهیتابه را روی حرارت زیاد گرم کنید، روی لپه های ذرت را به آرامی با برس روغن بزنید و مزه دار کنید. لپه ها را به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید و با استفاده از انبر آن ها را بچرخانید تا واقعا ذغالی شوند. روی تخته خرد کن قرار دهید و اجازه دهید کمی خنک شود. یک لپه را در انتهای آن به سمت بالا بچرخانید، سپس با استفاده از یک چاقوی تیز بزرگ، هسته ها را با احتیاط در یک حرکت رو به پایین جدا کنید. بچرخانید و این کار را تکرار کنید تا تمام هسته ها جدا شوند، سپس با لپه دیگر این کار را تکرار کنید.

مرحله 4

آب لیموترش را داخل سوپ بریزید و ذرت شیرین را اضافه کنید. بین 4 کاسه تقسیم کنید و روی گشنیز بپاشید و با تکه های لیموترش سرو کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه اسپاناکوپیتا
طرز تهیه اسپاناکوپیتا
طرز تهیه اسپاناکوپیتا : دستور اسپاناکوپیتا ما را امتحان...
طرز تهیه موساکا کلاسیک
موساکا کلاسیک
طرز تهیه موساکا کلاسیک : این موساکای کلاسیک را برای...
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو : این استیفادوی یونانی را...
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی : این دستور...
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا : این سالسا گوجه فرنگی...
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی : این هورچاتا د والنسیا...
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو : این دستور...
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران : این دستور خورش...
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی : این کوفته‌های دودی...
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی : این دستور پخت مرغ...