وبلاگ

طرز تهیه کیک کدوتنبل

طرز تهیه کیک کدوتنبل : این کیک کدو تنبل چشمگیر را درست کنید، سپس پای کدو تنبل، پای کدو تنبل وگان، سوپ کدو تنبل و دستور العمل های کدو تنبل ما را بررسی کنید. کیک اسفنجی بدون یخ را می توان منجمد کرد.

به دنبال ایده های بیشتری برای پخت هالووین هستید؟ کیک هالووین ما، بیسکویت هالووین، کاپ کیک هالووین، سیب تافی و بسیاری دیگر را امتحان کنید.

مواد تشکیل دهنده

225 میلی لیتر روغن کلزا، به علاوه اضافی برای قلع
175 گرم سلطان
۱ عدد پرتقال، پوست گرفته و آب گرفته
200 گرم آرد خودبه خود
100 گرم آرد املا
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
1 قاشق غذاخوری ادویه مخلوط
شکر قهوه ای روشن 250 گرم
50 میلی لیتر شربت افرا
4 عدد تخم مرغ بزرگ
350 گرم کدو تنبل یا کدو تنبل، پوست کنده و رنده شده (وزن آماده شده 285 گرم)
گردو یا گردو 100 گرم خرد شده (اختیاری)
1-2 قاشق غذاخوری شیر (اختیاری).

طرز تهیه کیک کدوتنبل

برای روی کیک

100 گرم کره کمی نمک زده، نرم شده
شکر پودری 300 گرم
100 گرم پنیر نرم
2 قاشق غذاخوری شربت افرا، به اضافه آب اضافی برای ریختن
1 پرتقال، رنده شده
گردو یا گردو برای تزئین (اختیاری)

طرز تهیه کیک کدوتنبل

مرحله 1

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد/فن 160 درجه سانتیگراد/گاز 4 گرم کنید. قالب کیک را به ابعاد 30 در 20 سانتیمتر بپوشانید. سلطان ها را با پوست و آب پرتقال مخلوط کرده و به یک طرف می گذاریم.

مرجله 2

آرد، بکینگ پودر، ادویه مخلوط شده و شکر را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. روغن، شربت افرا و تخم مرغ ها را در ظرفی با همزن بزنید. مواد خیس را داخل مواد خشک بریزید و 1 تا 2 دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند. سلطاناها را با آب و پوست مخلوط کنید.

مرحله 3

در صورت استفاده، کدو تنبل و مغزها را به آرامی بریزید. اگر خمیر خیلی غلیظ بود شیر را اضافه کنید تا شل شود. خمیر را در قالب آماده شده بمالید و به مدت 30 دقیقه بپزید تا سیخی که وسط آن فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید. بگذارید در قالب خنک شود.

مرحله 4

برای تهیه مایه کیک، کره را با همزن بزنید تا کم رنگ شود. پودر قند را به صورت دسته‌ای الک کنید و بین هر افزودن خوب هم بزنید. پنیر نرم و شربت افرا را هم بزنید. مایه کیک را با یک چاقوی پالت روی کیک بچرخانید. در صورت استفاده با پوست پرتقال، یک قطره شربت افرا و پاشیدن آجیل تزئین کنید. کیک را به 12 مربع برش دهید. به مدت سه روز در ظرف در بسته در یخچال نگهداری می شود. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...