وبلاگ

طرز تهیه قهوه با دم سرد

طرز تهیه قهوه با دم سرد : آیا می خواهید بهترین قهوه سرد را درست کنید؟ برای تهیه این دستور، باید یک تکه کیت بخرید، یا کیت خود را با استفاده از یک قیف، چند فیلتر با کیفیت خوب یا یک فیلتر پارچه ای بچینید. یک الک بسیار ریز مانند چینو و یک کوزه شیشه ای. اگر می توانید دانه های قهوه تازه برشته شده بخرید و چون به قهوه درشت آسیاب شده نیاز دارید، بهتر است خودتان آن را آسیاب کنید (به انتخاب متخصص ما از بهترین آسیاب های قهوه مراجعه کنید). آب فیلتر شده همچنین به عطر و طعم بهتر کمک می کند، یا اگر بتوانید آن را پیدا کنید و بتوانید آن را بخرید، آب تصفیه شده با اسمز معکوس به شما کمک می کند! اگر از قطره چکان استفاده می کنید، به دستورالعمل ها مراجعه کنید، در غیر این صورت دستورالعمل های زیر یک راهنمای تقریبی است.

سلست وونگ، متخصص قهوه می‌گوید: «این را با یک آمریکانو یا اسپرسو سرد بر روی یخ اشتباه نگیرید. دم‌نوش سرد در چند سال اخیر محبوبیت زیادی پیدا کرده است که با آب سرد یا دمای اتاق تهیه می‌شود و کیفیت متفاوتی به طعم می‌دهد، زیرا طعم و مزه آن بسیار زیاد است. محلول کمتری نسبت به دم کردن در آب داغ است. با افزایش زمان “عصاره گیری” یا “دم کردن”، می توانید حلالیت تفاله های قهوه را به حداکثر برسانید، بنابراین نسبت قهوه به آب بسیار بیشتر از زمانی است که از آب گرم استفاده می کنید. همچنین، هنگامی که قهوه را با استفاده از آب داغ استخراج می‌کنید، بسیار بیشتر و سریع‌تر اکسید و تجزیه می‌شود. هنگام استفاده از روش دم‌آوری سرد که کند است، اغلب متوجه می‌شوید که اسیدیته و تلخی آن بسیار کم است. قهوه فقط نباید با طراوت، اما دارای نت های طعمی تمیز، پر جنب و جوش و شاید حتی کمی مشروب کننده است.”

طرز تهیه قهوه با دم سرد

مواد تشکیل دهنده

دانه های قهوه آسیاب شده، 50 گرم در هر 200 میلی لیتر آب

طرز تهیه قهوه با دم سرد

مرحله 1

ابتدا از 50 گرم قهوه در هر 200 میلی لیتر آب استفاده کنید و سپس نسبت را تنظیم کنید تا نسبتی را که دوست دارید پیدا کنید.

مرحله 2

زمین ها را در سیستمی که خریداری کرده اید یا داخل کوزه قرار دهید. با آب سرد دم کنید، یا می توانید برای کمک به آزاد شدن طعم و مزه، آن را با آب گلدهی کنید و سپس آب سرد اضافه کنید.

مرحله 3

قبل از فیلتر کردن، بین 8 تا 24 ساعت اجازه دهید تا خاک دم بکشد.

مرحله 4

از طریق فیلتر سیستم یا از طریق فیلترهای پارچه ای یا کاغذی فیلتر کنید.

مرحله 5

آن را با آب گرم یا سرد و یا شیر/خامه به مقداری که دوست دارید رقیق کنید. یا از آن به عنوان پایه ای برای کوکتل ها یا در دستور العمل ها استفاده کنید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...