وبلاگ

طرز تهیه لاته کدوحلوایی

طرز تهیه لاته کدوحلوایی : به دنبال دستور العمل لاته ادویه کدو تنبل هستید؟ راهنمای گام به گام باریستا سلست وونگ را امتحان کنید، سپس لاته شیرینی زنجبیلی، لاته زردچوبه، لاته سرد و لاته یخ کارامل ما را بررسی کنید.

طرز تهیه لاته ادویه کدو حلوایی

سلست می‌گوید: “لاته ادویه کدو حلوایی قطعاً یک نوشیدنی محبوب در ماه اکتبر و نوامبر است. می‌توانید یک شربت ادویه کدو تنبل طعم‌دار را در سوپرمارکت خود بخرید یا تعداد زیادی از آنها آنلاین است. اما همچنین، می‌توانید از یک شربت ساده یا شربت وانیل نیز استفاده کنید. می خواهید شربت وانیل خود را درست کنید، در زیر یک دستور و روش سریع و آسان آورده شده است.

اسپرسوی خود را برای این قهوه با استفاده از بهترین غلاف قهوه قابل کمپوست و استفاده مجدد از Celeste درست کنید. ما همچنین بهترین دستگاه های قهوه، از جمله بهترین دستگاه های دانه به فنجان، بهترین دستگاه های غلاف قهوه و بهترین دستگاه های اسپرسو ساز را امتحان کرده ایم.

طرز تهیه لاته کدوحلوایی

دستور تهیه لاته ادویه کدو تنبل

مواد تشکیل دهنده

60 میلی لیتر اسپرسو
2 قاشق غذاخوری کدو حلوایی پوره شده (از قوطی)
شیر (200 میلی لیتر
دارچین یا جوز هندی، برای پاشیدن
چوب دارچین (اختیاری)
شربت ساده
60 میلی لیتر آب
شکر کپسول 30 گرم
½ قاشق چایخوری عصاره وانیل

طرز تهیه لاته کدوحلوایی

مرحله 1

برای تهیه شربت ساده، آب، شکر و عصاره وانیل را در قابلمه بریزید و بجوشانید تا شکر حل شود.

مرحله 2

از 25 میلی لیتر شربت استفاده کنید و در لیوان بریزید. اسپرسو (تقریباً 60 میلی لیتر) را با استفاده از دستگاه اسپرسوساز (به بالا مراجعه کنید) یا روش دلخواه خود اضافه کنید.

مرحله 3

کدو حلوایی پوره شده را به همراه شیر به ظرف شیر اضافه کرده و بخارپز کنید. اگر از دستگاه کف ساز شیر استفاده می کنید، می توانید آن را نیز به آن اضافه کنید. فقط مطمئن شوید که پوره واقعا صاف است.

مرحله 4

شیر بافت گرم شده خود را داخل اسپرسو و شربت بریزید. با دارچین یا جوز هندی بپاشید و با چوب دارچین روی لیوان خود را تزئین کنید (برای جلوه بیشتر می توانید انتهای آن را با مشعل دمنده آشپزخانه بشویید). (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه استیفادو گوشت گاو
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو : این استیفادوی یونانی را...
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی : این دستور...
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا : این سالسا گوجه فرنگی...
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی : این هورچاتا د والنسیا...
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو : این دستور...
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران : این دستور خورش...
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی : این کوفته‌های دودی...
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی : این دستور پخت مرغ...
طرز تهیه سس آئولی اسپانیایی
طرز تهیه سس آئولی اسپانیایی
طرز تهیه سس آئولی اسپانیایی : دستور غذای آیولی ما را...
طرز تهیه تورتیلا چوریزو، سیب زمینی و جعفری
طرز تهیه تورتیلا چوریزو، سیب زمینی و جعفری
طرز تهیه تورتیلا چوریزو، سیب زمینی و جعفری : این بهتر...