فواید روغن آووکادو برای سلامتی : روغن آووکادو اخیراً محبوبیت بیشتری پیدا کرده است زیرا افراد بیشتری از مزایای گنجاندن منابع سالم چربی در رژیم غذایی خود یاد می گیرند.
روغن آووکادو ممکن است از چندین جهت برای سلامتی مفید باشد. این منبع خوبی از اسیدهای چرب شناخته شده برای حمایت و محافظت از سلامت قلب است. روغن آووکادو همچنین مواد آنتی اکسیدانی و ضد التهابی مانند کاروتنوئیدها و ویتامین E را فراهم می کند.
روغن آووکادو نه تنها مغذی است، بلکه برای پخت و پز با حرارت بالا بی خطر است و می تواند به روش های مختلف برای ایجاد وعده های غذایی خوشمزه و سالم استفاده شود.
سرشار از اسیدهای چرب تقویت کننده سلامتی
روغن آووکادو سرشار از اسیدهای چرب تک غیراشباع (MUFA) است، که مولکولهای چربی هستند که میتوانند به کاهش کلسترول LDL شما کمک کنند. روغن آووکادو از 71٪ اسیدهای چرب تک غیراشباع (MUFA)، 13٪ اسیدهای چرب چند غیر اشباع (PUFA) و 16 تشکیل شده است. % اسیدهای چرب اشباع (SFA).2
رژیمهای غذایی سرشار از چربیهای تک غیراشباع با چندین فواید سلامتی از جمله محافظت در برابر بیماریهایی مانند بیماریهای قلبی مرتبط است. مطالعهای که شامل دادههایی روی بیش از 93000 نفر بود، نشان داد افرادی که MUFAs را از منابع گیاهی مصرف میکردند، خطر مرگ ناشی از بیماریهای قلبی و سرطان بهطور قابلتوجهی کمتر بود.
همان مطالعه نشان داد که جایگزینی SFA و MUFA از منابع حیوانی با دریافت کالری مشابه MUFA از منابع گیاهی به طور قابل توجهی خطر کلی مرگ و میر را کاهش می دهد.
فواید روغن آووکادو برای سلامتی :تحقیقات دیگر نشان می دهد زمانی که MUFA از غذاهای گیاهی جایگزین SFA، چربی های ترانس یا کربوهیدرات های تصفیه شده می شود، خطر بیماری قلبی به طور قابل توجهی کاهش می یابد.
همچنین، یکی از چربی های اصلی موجود در روغن آووکادو، اسید اولئیک، ممکن است با تنظیم اشتها و مصرف انرژی و کاهش چربی شکم، به حفظ وزن سالم بدن کمک کند.
منبع خوبی از ویتامین E است
ویتامین E یک ماده مغذی است که نقش های حیاتی را در بدن ایفا می کند. به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی عمل می کند و از سلول ها در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت می کند که در غیر این صورت ممکن است منجر به بیماری شود. این ماده مغذی همچنین در عملکرد سیستم ایمنی، ارتباطات سلولی و سایر فرآیندهای متابولیک نقش دارد
علاوه بر این، ویتامین E با جلوگیری از لخته شدن خون و بهبود جریان خون از سلامت قلب حمایت می کند. همچنین به جلوگیری از تغییرات اکسیداتیو کلسترول LDL کمک می کند. تغییرات اکسیداتیو کلسترول LDL نقش مهمی در ایجاد آترواسکلروز یا تشکیل پلاک در شریان ها که عامل اصلی بیماری قلبی است، ایفا می کند.
اگرچه ویتامین E برای سلامتی ضروری است، اکثر مردم در ایالات متحده ویتامین E کافی برای حمایت از سلامت کلی مصرف نمی کنند. یافتههای مطالعه حاکی از آن است که حدود 96 درصد از زنان و 90 درصد از مردان در ایالات متحده دریافت ناکافی ویتامین E دارند که میتواند از طرق مختلف بر سلامتی تأثیر منفی بگذارد.
تحقیقات نشان می دهد که یک وعده دو قاشق غذاخوری روغن آووکادو حدود هفت میلی گرم (میلی گرم) ویتامین E را فراهم می کند که معادل 47 درصد از ارزش روزانه (DV) است. با این حال، سطوح ویتامین E بسته به فرآیندی که روغن آووکادو قبل از رسیدن به قفسههای فروشگاههای مواد غذایی طی میکند، میتواند متفاوت باشد.
روغن آووکادو تصفیه شده، که معمولاً تحت عملیات حرارتی قرار میگیرد، دارای سطوح پایینتری از ویتامین E خواهد بود زیرا گرما برخی ترکیبات موجود در روغنها، از جمله ویتامینها و ترکیبات گیاهی محافظ را تجزیه میکند.
برای اطمینان از خرید محصول روغن آووکادو که مقدار بیشتری ویتامین E را فراهم می کند، روغن های تصفیه نشده و فشرده سرد را انتخاب کنید. (منبع)
برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.
شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949