وبلاگ

ساگاناکی (پنیر یونانی سرخ شده)

ساگاناکی (پنیر یونانی سرخ شده) : Saganaki یک پیش غذای بسیار محبوب یونانی از پنیر یونانی سرخ شده در تابه است که در کنار قاچ های لیمو سرو می شود. از بیرون ترد و از داخل به زیبایی ذوب شده است. از این غذای سنتی یونانی در ابتدای غذا به عنوان یک لقمه کوچک برای تقسیم کردن دور میز لذت ببرید.

از نزدیک دو برش پنیر یونانی سرخ شده ساگاناکی در یک تابه.
اعتبار عکس: آندریا گرالو
ساگاناکی در بسیاری از رستوران‌های یونانی به نمایش در می‌آید، جایی که اغلب به میز شما می‌رسند که هنوز در ماهیتابه می‌سوزند. مرحله بعدی نسبتاً چشمگیر است، زیرا سرور درست قبل از سرو کردن، با کمک اوزو، آن را آتش می‌زند. این آخرین مرحله در ارائه آن چیزی است که نام “ساگاناکی یونانی شعله ور” را به آن داده است.

در این دستور غذای ساگاناکی، نمایش کنار جدول کاملا اختیاری است اما به طرز شگفت انگیزی انجام آن آسان است! من می دانم که این غذای جشن – نسخه خوش طعم ساگاناکی فتا، عسل و کنجد دوست داشتنی ما – به سرعت به بهترین درخواست در مهمانی های شام شما تبدیل خواهد شد. اگر شما هم مثل من عاشق پنیر یونانی ذوب شده هستید، ممکن است بخواهید هر دوی آنها را امتحان کنید!

فهرست مطالب
ساگاناکی چیست؟
مواد لازم برای این دستور غذای ساگاناکی
نحوه انتخاب پنیر ساگاناکی مناسب
طرز تهیه پنیر یونانی سرخ شده
طرز تهیه پنیر فلامبه (اختیاری)
آیا باید به Flambée Saganaki بروم؟
طرز سرو پنیر یونانی سرخ شده
این شیرینی های پنیری ترد را امتحان کنید
طرز تهیه پنیر یونانی ساگاناکی

ساگاناکی (پنیر یونانی سرخ شده)

ساگاناکی چیست؟
“Saganaki” یک کلمه یونانی است که به روش خاصی از تهیه و همچنین خود ماهیتابه اشاره دارد. این غذا در ماهیتابه سنتی، کم عمق و ته سنگین با دو دسته طبخ می شود که در یونانی به آن ساگاناکی می گویند.

چند دستور پخت سنتی یونانی دیگر در این نوع ماهیتابه وجود دارد که شامل ساگاناکی میگو (پان میگو، گوجه فرنگی و پنیر فتا) و ساگاناکی صدف است که هر دو به روشی مشابه پخته می شوند. محبوب ترین نسخه، البته، این پیش غذای ساده و خوشمزه پنیر سرخ شده، ساگاناکی پنیر است.

مواد لازم برای پنیر یونانی سرخ شده ساگاناکی شامل 1 برش ضخیم پنیر، آرد، روغن زیتون، لیمو، فلفل سیاه و اوزو.
مواد لازم برای این دستور غذای ساگاناکی
یکی از دلایلی که این دستور پخت ساگاناکی بسیار آسان است، لیست کوتاهی از مواد تشکیل دهنده آن است. علاوه بر یک بلوک پنیر نیمه سخت خوب، تنها چیزی که نیاز دارید مقداری روغن زیتون، یک لیمو و آرد است.

پنیر: Kefalotyri، Graviera یا Kefalograviera پنیرهای یونانی ترجیح داده شده برای این دستور هستند. اگر آنها در دسترس شما نیستند، می توانید کاسری، پنیر فتا یا هالومی یونانی اصیل را جایگزین کنید. فقط دقت کنید که مراقب باشید زیرا سریعتر ذوب می شود.
روغن: از روغن زیتون فوق بکر با کیفیت بالا، مانند Koroneiki یونانی ما، برای سرخ کردن تابه استفاده کنید. از روغن دانه گیاهی استفاده نکنید زیرا طعم آن را مخدوش می کند.
فلفل سیاه آسیاب شده: از آنجایی که پنیر به طور طبیعی شور است، ما فقط از فلفل برای طعم دادن به آرد استفاده می کنیم.
آرد: آرد همه منظوره استاندارد پنیر را می پوشاند و اجازه می دهد تا قهوه ای طلایی و ترد شود بدون اینکه از هم جدا شود.
لیمو: تکه های لیموی تازه فشرده شده روی پنیر داغ و در حال ذوب تعادلی خوشمزه بین روشن، لذیذ، خامه ای و غنی می دهد.
روح (اختیاری): برای دادن فلامبه سنتی به آن از براندی یا اوزو استفاده کنید.
یک پنیر یونانی سرخ شده ساگاناکی شعله ور در یک تابه مینی چدنی در کنار یک کاسه با 2 تکه لیمو.
نحوه انتخاب پنیر ساگاناکی مناسب
کلید یک ساگاناکی یونانی عالی، انتخاب نوع پنیر مناسب است. باید آنقدر سفت باشد که در برابر حرارت بماند، اما نه آنقدر سفت که ذوب نشود. ضخامت پنیر نیز مهم است – مطمئن شوید که آن را به ورقه های ضخیم نیم اینچی برش دهید.

به طور سنتی، پنیرهای مورد استفاده در دستور پخت ساگاناکی، پنیرهای یونانی نیمه سخت و خشک هستند. اینها بیشتر از شیر گوسفند مانند کفالوتیری، گراویرا یا کفالوگراویرا تهیه می شوند. از کاسری یا حتی فتا نیز می توان استفاده کرد، اما آنها به سرعت ذوب می شوند، بنابراین باید حین پخت مراقب آنها باشید. اگر در نزدیکی یک بازار یونانی یا مدیترانه ای زندگی می کنید، آنها باید بیشتر این پنیرها را حمل کنند.

اگر هیچ یک از این پنیرها را پیدا نکردید، به دنبال جایگزین هایی با بافت مشابه و طعم ملایم و آجیلی باشید. یک پکورینوی جوان یا حتی یک پنیر پروولون خوب می تواند موثر باشد. پنیر هالومی قبرسی، که بسیار شورتر از پنیرهای یونانی پیشنهاد شده در این دستور غذاست، نیز جایگزین خوبی خواهد بود.

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه موساکا کلاسیک
موساکا کلاسیک
طرز تهیه موساکا کلاسیک : این موساکای کلاسیک را برای...
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو : این استیفادوی یونانی را...
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی : این دستور...
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا : این سالسا گوجه فرنگی...
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی : این هورچاتا د والنسیا...
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو : این دستور...
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران : این دستور خورش...
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی : این کوفته‌های دودی...
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی : این دستور پخت مرغ...
طرز تهیه سس آئولی اسپانیایی
طرز تهیه سس آئولی اسپانیایی
طرز تهیه سس آئولی اسپانیایی : دستور غذای آیولی ما را...