وبلاگ

حقایقی در مورد جو دوسر

حقایقی در مورد جو دوسر : با سردتر شدن هوا، بسیاری از ما برای یک صبحانه گرم و آرام به جو دوسر روی می آوریم – و این چیز خوبی است. جو دوسر یک غلات کامل طبیعی و غنی از نوعی فیبر محلول است که می تواند به کاهش کلسترول بد LDL از بدن شما کمک کند. فیبر محلول نیز به سیر ماندن شما کمک می‌کند، به همین دلیل است که یک کاسه بلغور جو دوسر مانند صبحانه‌ای است که با شما همراه است. اما جو فقط یک غذای صبحانه نیست. در واقع، چیزهای بیشتری در مورد جو فروتن وجود دارد که ممکن است تصور کنید. در اینجا چند مورد وجود دارد که ممکن است شما را شگفت زده کند:

انواع مختلف همه دارای تغذیه مشابه هستند.

این تصور اشتباه وجود دارد که جو دوسر فوری به نوعی پایین تر است و برش فولادی مغذی ترین آنهاست. اما چه جو دوسر سریع، قدیمی یا استیل را انتخاب کنید، همه آنها تقریباً تغذیه یکسانی دارند: حدود 4 گرم فیبر، 4 تا 6 گرم پروتئین در هر وعده، و مقادیر مشابهی از ویتامین ها و مواد معدنی. و همه آنها 100٪ غلات کامل هستند و شامل تمام قسمت های جو دوسر هستند. پس نوعی را که دوست دارید بخرید.

آنها می توانند باعث کشش بیشتر گوشت شوند.

آیا می خواهید هنگام تهیه تاکو یا سس پاستا، گوشت چرخ کرده را کمی جلوتر ببرید؟ در حالی که گوشت را سرخ می کنید، 1/2 تا 1 فنجان جو دو سر پخته شده را به ماهیتابه اضافه کنید.

آنها یک جایگزین مغذی برای آرد سوخاری هستند.

با استفاده از جوی قدیمی یا سریع به جای آرد سوخاری در دستور العمل های کوفته و میت لوف، فیبر بیشتری به آن اضافه خواهید کرد. جو دوسر مانند آرد سوخاری مانند یک چسب عمل می کند و بافت لطیفی به آن اضافه می کند.

آنها بدون گلوتن هستند.حقایقی در مورد جو دوسر

خود جو به طور طبیعی بدون گلوتن است. اما اگر به دلیل بیماری سلیاک یا دلیل دیگری نیاز به اجتناب از گلوتن دارید، به دنبال بسته هایی باشید که به طور خاص با برچسب “بدون گلوتن” نوشته شده اند. این به این دلیل است که جو دوسر ممکن است در کارخانه‌ای که محصولات حاوی گلوتن نیز تولید می‌کند، فرآوری شود و تماس متقابل ایجاد شود.

می توانید آنها را به صورت آرد خرد کنید.

می توانید جو دوسر آسیاب شده را با یک چهارم آرد همه منظوره در دستور پخت کلوچه، نان سریع و کوکی ها عوض کنید. برای تهیه 1 فنجان آرد جو دو سر، 1 1/3 فنجان جو از مد افتاده را در یک غذاساز یا مخلوط کن با سرعت بالا به پودر تبدیل کنید.

آنها به خوبی با اسموتی ها ترکیب می شوند.

حقایقی در مورد جو دوسر : برای ضخامت و فیبر بیشتر، هنگام تهیه اسموتی خود تا 1/2 فنجان جو را به مخلوط کن اضافه کنید. (برای این کار به جای برش استیل، از جوهای قدیمی یا سریع استفاده کنید.)

شما مجبور نیستید آنها را بپزید.

جو دوسر یک شبه برای مدتی در رسانه های اجتماعی ترند شده است. اگر آن را امتحان نکرده‌اید، طرز تهیه آن‌ها به این صورت است: مقدار مساوی جو دو سر قدیمی و شیر (لبنیات یا غیرلبنیات) را به یک ظرف اضافه کنید، به‌علاوه میوه و شیرین‌کننده دلخواهتان. هم بزنید، روی آن را بپوشانید و بگذارید یک شب بماند، سپس سرد را مستقیماً از یخچال بخورید. (منبع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه موساکا کلاسیک
موساکا کلاسیک
طرز تهیه موساکا کلاسیک : این موساکای کلاسیک را برای...
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو
طرز تهیه استیفادو گوشت گاو : این استیفادوی یونانی را...
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی
طرز تهیه خورش بره و فلفل دودی اسپانیایی : این دستور...
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا
طرز تهیه سس گوجه فرنگی سالسا : این سالسا گوجه فرنگی...
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی
طرز تهیه نوشیدنی گیاهی اسپانیایی : این هورچاتا د والنسیا...
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو
طرز تهیه برنج اسپانیایی با مرغ و چوریزو : این دستور...
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران
طرز تهیه خورش غذاهای دریایی با زعفران : این دستور خورش...
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی
طرز تهیه گوفته قلقلی اسپانیایی : این کوفته‌های دودی...
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی
طرز تهیه مرغ پرتقالی اسپانیایی : این دستور پخت مرغ...
طرز تهیه سس آئولی اسپانیایی
طرز تهیه سس آئولی اسپانیایی
طرز تهیه سس آئولی اسپانیایی : دستور غذای آیولی ما را...