وبلاگ

تغذیه و فواید فلفل

تغذیه و فواید فلفل : فلفل ها چیزهای زیادی برای آنها دارند. آنها کالری کمی دارند و سرشار از مواد مغذی هستند. همه انواع منابع عالی ویتامین A و C، پتاسیم، اسید فولیک و فیبر هستند. بعلاوه، تندها غذای ملایم را زنده می کنند و سیر کننده تر می شوند.

فلفل ها در همه اندازه ها و رنگ ها هستند. برخی گرما را بسته بندی می کنند. دیگران شیرین هستند. می توانید آنها را تازه، منجمد، خشک شده یا کنسرو شده تهیه کنید.

فلفل دلمه ای – سبز، نارنجی، زرد و قرمز – را در خواربارفروشی یا در سالاد بار دیده اید. فلفل قرمز بیشترین مقدار مواد مغذی را دارد، زیرا آنها طولانی ترین زمان مصرف را دارند.

فلفل دلمه ای در طیف وسیعی از رنگ ها از جمله قرمز (شیرین ترین)، نارنجی، زرد و سبز وجود دارد.

فلفل سبز قبل از اینکه فرصتی برای زرد، نارنجی و سپس قرمز شدن داشته باشد زودتر برداشت می شود. در مقایسه با فلفل دلمه ای سبز، فلفل قرمز تقریباً 11 برابر بتاکاروتن بیشتر و 2 برابر ویتامین C بیشتری دارد.

انواع فلفل

تغذیه و فواید فلفل : همه فلفل ها جزء خانواده فلفل دلمه ای هستند. آنها هزاران سال پیش در آمریکای لاتین شروع کردند. فلفل ها عبارتند از:

فلفل دلمه ای سالانه. اینها شامل فلفل دلمه ای و هالاپینو می شود.

فلفل دلمه ای. فلفل تاباسکو در این گروه قرار دارد.

فلفل دلمه ای چینی. اینها شامل فلفل هابانرو و فلفل اسکاتلندی است

فلفل دلمه ای (فلفل آجی)

فلفل دلمه ای فلفل دلمه ای (فلفل روکوتو).

فلفل ها در سرتاسر جهان یافت می شوند و در غذاهای متنوعی از آن ها ارزشمند هستند. برخی به خاطر گرمای آتشین خود شناخته می شوند. برخی دیگر به اندازه کافی شیرین هستند که به عنوان میان وعده میل شوند. فلفل ها به قدری مورد علاقه جهانی هستند که حتی در ایستگاه فضایی بین المللی نیز رشد کرده اند.

ممکن است درباره کپسایسین شنیده باشید، ترکیبی که در فلفل چیلی یافت می‌شود و ممکن است به کاهش درد کمک کند، اغلب در کرم یا پچ.

و اگر به فلفل سیاهی که به عنوان ادویه خرد می کنید فکر می کنید، در واقع از فلفل دلمه ای به دست نمی آید. از توت ها (یا دانه های فلفل) درخت انگور به نام Piper nigrum می آید.

تغذیه و فواید فلفل

فواید فلفل دلمه ای برای سلامتی

فلفل دلمه ای کم کالری و دارای مواد مغذی زیادی است، از جمله چندین ویتامین مهم از جمله ویتامین C. تنها از 1 فنجان فلفل دلمه ای سبز خرد شده 120 میلی گرم ویتامین C دریافت خواهید کرد. ویتامین C به بدن شما کمک می کند آهن را جذب کرده و زخم ها را التیام بخشد. همچنین ممکن است در پیشگیری از شرایط مختلف، از جمله بیماری قلبی و سرطان، به عنوان بخشی از رژیم غذایی و سبک زندگی سالم نقش داشته باشد.

سایر فواید سلامتی فلفل دلمه ای، در چارچوب یک سبک زندگی سالم، ممکن است شامل موارد زیر باشد:

فشار خون پایین. چندین مطالعه بزرگ نشان می دهد که افرادی که سطوح بالای ویتامین C در بدن خود دارند (بر اساس غلظت ویتامین C در پلاسمای آنها) کمتر در معرض فشار خون بالا هستند، به خصوص اگر رژیم غذایی با کیفیت بالایی داشته باشند.

سلامت گوارشی خوب. فلفل دلمه ای خام با وجود داشتن 30 کالری در هر وعده 1 فنجان، حاوی 2.5 گرم فیبر رژیمی است. فیبر غذایی با حجم دادن به مدفوع به سلامت دستگاه گوارش کمک می کند. این باعث می شود عبور آنها آسان تر شود. رژیم غذایی سرشار از فیبر همچنین ممکن است به این معنی باشد که شما کمتر به هموروئید مبتلا می شوید.

کاهش خطر ابتلا به دیابت. غذاهای پر فیبر، مانند فلفل دلمه ای، سرعت جذب قند در جریان خون را کاهش می دهند. ویتامین C همچنین ممکن است به کاهش سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 کمک کند، اگرچه این با مکمل‌ها و نه با فلفل دلمه‌ای مورد مطالعه قرار گرفت. به خاطر داشته باشید که الگوی غذایی کلی شما بیش از هر غذای خاصی اهمیت دارد.

آماده سازی فلفل

فلفل ها بسیار متنوع هستند. می‌توانید خام‌های خام را به همه چیز از دیپ و سالاد گرفته تا غذاهای پاستا اضافه کنید.

تفت دادن فلفل نیز آسان است. یک شکاف کوچک در نزدیکی ساقه ها ببرید. کباب کنید یا کباب کنید تا سیاه شود. سپس اجازه دهید با بستن زیپ در یک کیسه پلاستیکی به مدت 15 دقیقه قبل از جدا کردن پوست و جدا کردن ساقه، هسته و دانه ها بخار شوند.

فلفل قرمز را نیز در سرخ شده بریزید تا رنگ آن یکدست شود.

هنگام کار با فلفل تند، به یاد داشته باشید که آنها می توانند پوست و چشم شما را بسوزانند. در حین دست زدن به دستکش لاستیکی بپوشید، دستان خود را از صورت خود دور نگه دارید و به محض اینکه کارتان تمام شد دستان خود را بشویید. یک لیوان شیر کامل یا کم چرب را نیز در نزدیکی خود نگه دارید. کپسایسین در آب حل نمی شود. برای خنثی کردن آن به مقداری چربی نیاز دارید.

فلفل برای کاهش وزن؟

تغذیه و فواید فلفل : اگر این ادعا را شنیده اید که فلفل باعث کاهش وزن می شود، ممکن است بخواهید آن را با یک دانه نمک مصرف کنید.

کپسایسین: کپسایسین که در فلفل‌های تند (از جمله فلفل چیلی و پودر کاین) یافت می‌شود، نشان داده شده است که باعث افزایش متابولیسم و همچنین سرکوب اشتها می‌شود. با گذشت زمان، این اثر ممکن است مزیت بیشتری برای کاهش وزن به شما بدهد. اما پوندها را آب نمی کند. (منیع)

برای ارتباط با کارشناسان ما در حوزه تهیه غذا و سرو غذای گرم سازمانی در تهیه غذا کترینگ آتیسا، به صفحه ارتباط با ما سری بزنید. امیدواریم در خاطره شما طعمی به یادگار از ما باقی بماند.

شماره تماس تهیه غذا آتیسا : 91009949

طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج
طرز تهیه سالمون دودی داغ، گنوکی و اسفناج : به لطف موادی...
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی
طرز تهیه گنوکی کره سیر با کلم بروکلی : این گنوکی با...
طرز تهیه گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی
طرز تهی گنوکی خامه ای با بیکن و نخود فرنگی : این پارمزان...
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما
طرز تهیه گنوکی سرخ شده با لوبیا و ژامبون پارما : این...
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج
طرز تهیه گنوچی با نخود، پستو و اسفناج : با دستور پخت...
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا 
طرز تهیه گنوکی با قارچ و کره پاپریکا این دستور العمل...
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای
گنوکی ریحان با کدو سبز و کره قهوه ای : این دستور العمل...
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی
طرز تهیه تارتاتین فرانسوی : این تارت های کوچک را درست...
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی
طرز تهیه بوقلمون فرانسوی : بوقلمون ما را درست کنید،...
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو
طرز تهیه کروسان گرویر، انجیر و پروشوتو : این کروسان‌های...